Kozacy nie mieli zbyt dobrego dowodzenia. Przynajmniej nie ta "nie klanowa" część. Ktoś tam wydawał rozkazy, ale ogółem był lekki chaos. W dolinie organizacja była raczej średnia. Jedyny "rozkaz" zrealizowany przez większość to była Moja sugestia by dla zabawy wszyscy wzięli "spermę" i szarżowali.
No i do tego Ci Polacy przekradający się gdzieś lasem na nasze tyły. :)
Ogólnie to event był średni, brakowało organizacji. Zapowiadano "odgrywanie" scen, rozkazy od dowódców, a wyszła zwykła ustawka z jakimiś tam rozkazami. Nawet nie wszyscy byli na TS, znalazło się kilku "randomów", którzy załapali się jak ludzie wchodzili na pół godz przed eventem. Weszli i nie wyszli, bo admin nie mógł ich kicknąć(WTF?!).
Co do hasła: Wystarczyło wejśc na TS, Ja nie miałem ŻADNYCH problemów. (No, poza tym, że wchodziłem na serwer przez pół godziny z powodu słabego PC)
Mam nadzieję, że pomimo średniej organizacji i przeprowadzenia, takich eventów będzie jeszcze parę w trakcie wakacji, fajnie się grało w większej grupie. Gdy dojdzie patch z nowym stuffem dla Turków oraz Szwedami - będzie miodzio.