Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [EVENT] With Fire and Sword (mod)! Dołącz do gry! Już 9 lipca.  (Przeczytany 17802 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Satia

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [EVENT] With Fire and Sword (mod)! Dołącz do gry! Już 9 lipca.
    « Odpowiedź #105 dnia: Lipca 09, 2011, 21:44:18 »
    Dziękuję za grę, bardzo przyjemnie się grało.
    Wszystko było w porządku, nie wiem jak tam miała się sprawa po stronie polski, choć ci kaleczyli strasznie robiąc czasem jakieś dziwne zagrania ?!

Nie mogę się doczekać kolejnego eventu !

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #106 dnia: Lipca 09, 2011, 21:45:21 »
    Jak już sam orzekłem, jestem słabym dowódcą. Mapy Olewsk nie to, że nie znałem, tylko nie pamiętałem rozłożenia punktów strategicznych. Zresztą działałem pod wpływem stresu, a dostałbym klaustrofobii, gdyby nie pomocnicy.
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #107 dnia: Lipca 09, 2011, 21:57:31 »
    Kozacy nie mieli zbyt dobrego dowodzenia. Przynajmniej nie ta "nie klanowa" część. Ktoś tam wydawał rozkazy, ale ogółem był lekki chaos. W dolinie organizacja była raczej średnia. Jedyny "rozkaz" zrealizowany przez większość to była Moja sugestia by dla zabawy wszyscy wzięli "spermę" i szarżowali.
    No i do tego Ci Polacy przekradający się gdzieś lasem na nasze tyły. :)
    Ogólnie to event był średni, brakowało organizacji. Zapowiadano "odgrywanie" scen, rozkazy od dowódców, a wyszła zwykła ustawka z jakimiś tam rozkazami. Nawet nie wszyscy byli na TS, znalazło się kilku "randomów", którzy załapali się jak ludzie wchodzili na pół godz przed eventem. Weszli i nie wyszli, bo admin nie mógł ich kicknąć(WTF?!).

Co do hasła: Wystarczyło wejśc na TS, Ja nie miałem ŻADNYCH problemów. (No, poza tym, że wchodziłem na serwer przez pół godziny z powodu słabego PC)

Mam nadzieję, że pomimo średniej organizacji i przeprowadzenia, takich eventów będzie jeszcze parę w trakcie wakacji, fajnie się grało w większej grupie. Gdy dojdzie patch z nowym stuffem dla Turków oraz Szwedami - będzie miodzio.

Offline zurek95

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Lipca 09, 2011, 22:16:55 »
    Żałuję, ale niestety nie mogłem pojawić się na evencie z powodu problemu z internetem. Postaram się być w następnym (o ile będzie).

Offline J. H. Dąbrowski

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #109 dnia: Lipca 09, 2011, 23:13:29 »
    Co do organizacji, nie byłem w stanie zresetować mapy i zapewnić wszystkim "spawnu" ze względu na brak takiej możliwości w panelu admina, to samo tyczy sie kicków, gdyż te z poziomu konsoli nie działają, trzeba zrobić pola którego mogę potem jednogłośnie jako admin przegłosować. Kolejna sprawa, gdy tylko powiedziałem, że będziemy grać w jednakowym wyposażeniu spotkałem się z wielkim szumem niezadowolenia na TSie, więc szybko odwidziało mi się stawianie na swoim. Rozkazy, hmm jak ktoś słusznie na TSie zauważył gram tu dla przyjemności więc ograniczyłem je do minimum, co chyba było najlepszym posunięciem na tamten czas. No cóż, mam nadzieję, że jeśli następnym razem znów mi przyjdzie adminowanie podobnego eventu zostanę uprzedzony kilka dni wcześniej :D.
    No i wielkie dzięki kozakom za stawienie się i rozgromienie przeciwników do 0 :D.

pozdrawiam
    X__x

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #110 dnia: Lipca 10, 2011, 00:20:19 »
    Jak już sam orzekłem, jestem słabym dowódcą. Mapy Olewsk nie to, że nie znałem, tylko nie pamiętałem rozłożenia punktów strategicznych. Zresztą działałem pod wpływem stresu, a dostałbym klaustrofobii, gdyby nie pomocnicy.

Mysle ze prawdziwy dowodcy tez czasami tez widzia pole walki pierwszy raz wiec to nie powod do zaslaniania sie tym ;p Prosta sprawa mysle ze nigdy tego nie robiles a dowodca byl potrzebny do tego pewnie ogromny stres ;) Krotko bylismy slabo zgrana i zorganizowana grupa bylo lekkie zamieszanie dlatego przegralismy ; d
    Tak wgl odnioslem wrazenie ze niektorych nie bylo na TS ! Bo kiedy byla informacja ze wrog atakuje od xyz to jedni jakby wgl tego nie slyszeli lol ; p

No i wielkie dzięki kozakom za stawienie się i rozgromienie przeciwników do 0 :D.

Do zera ;> ? Chyba mowa o mapie Dolina bo na Olewsku jakis pkt zdobylismy :) HONOR ! :D

Co do moda jak o tych Szwedach mowicie to licze ze razem ze Szwedami pojawi sie mapa Klasztoru w Czestochowie podczas oblezenie ;)
    I ty staw sie na polu bitwy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=fRqcbZsKVII

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #111 dnia: Lipca 10, 2011, 00:28:09 »
    Oj chłopaki! Zbyt poważnie to wszystko traktujecie. Liczy się wspólna gra i zabawa. Nie patrzcie na fragi, lecz dobrze się bawcie! Event, a raczej luźna rozgrywka bardzo mi się podobała mimo tzw. "prowizorki". Uważam, że lepiej grać tak niż grać wg z góry ustalonego scenariusza.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #112 dnia: Lipca 10, 2011, 01:10:57 »
    Bardzo wielkie gratulacje dla ApocalypsaPL za pomoc dowódcy przed eventem a także za poprowadzenie chyba najlepszej jednostki w Evencie mowa tutaj o ludziach z BladeMasters którzy byli lepsi niż komandosi,

LOL więcej wazeliny xD

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #113 dnia: Lipca 10, 2011, 01:48:29 »
    LOL więcej wazeliny xD
    Chłopak po prostu dziekuje za pomoc jaką mu ukazaliśmy. Czy to wazelinka? Może trochę,ale chodzi tu o wdzięczność.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 10, 2011, 01:54:12 wysłana przez Kolaczow »

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #114 dnia: Lipca 10, 2011, 02:49:39 »
    Moim zdaniem event był dobry i mam nadzieję, że w niedługim czasie zorganizujecie ich jeszcze więcej. Szkoda tylko, że tak krótko trwał.

P.S. Sorry, że zepsułem te działo :)

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #115 dnia: Lipca 10, 2011, 07:28:18 »
    Prawdopodobnie jest to możliwe, więc proponuje w następnych eventach ograniczyć pole widzenia martwym. Bo jak dla mnie informowanie przez martwych gdzie jest wróg, psuje trochę zabawę.

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #116 dnia: Lipca 10, 2011, 07:42:21 »
    To prawda Dąbrowski chyba w 3 rundzie w olewsku poszedł od razu na śmierć , przyszedł do bramy i dał się zastrzelić.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Askorti

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Lipca 10, 2011, 08:37:25 »
    Dodam jeszcze fakt, że pomimo zablokowania tej opcji podczas kupowania, nadal można mieć więcej niż jeden karabin. Jeden z graczy w Zbarażu biegał z dwoma karabinami i pistoletem...

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8

Offline Askorti

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Lipca 10, 2011, 09:16:41 »
    Album screenów wybranych: http://imageshack.us/g/718/2011070900235.jpg/
    Pokaż slajdów screenów wybranych: http://img718.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=2011070900235.jpg

Wszystkie screeny: http://wyslijto.pl/files/download/65y5o9ujf4

Ponad 100 screenów, 40 ludzi a mi zdjęcia nie zrobiłeś. :(
    *FOCH z przytupem*.