Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z modem - Star Wars : Conquest  (Przeczytany 1869 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mikidius

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z modem - Star Wars : Conquest
    « dnia: Lipca 03, 2011, 22:17:40 »
    Otóż po kilku męczących próbach odnalezieniea folderu z Warbandem. Gre mam na steam'ie i tam folder ejst w bardziej " tajemniczym " że tak powiem miejscu. I problem zaczyna się z włączeniem moda. Odpalam grę. I... wyskakuję błąd dokładniej.
    RGL ERROR
    <duży czerwony X> Unable to open file: CommonRes/ ( ukośnik powiniem być na odwrót ale moja klawiatura wie lepiej odemnie... ) costumes_a.brf.
    I nie wiem jak to rozwiązać. Może wy mi pomożecie?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Problem z modem - Star Wars : Conquest
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2011, 22:24:07 »
    Z tego co widzę brakuje pliku costumes_a.brf . Sprawdź czy się gdzieś nie zapodział (NP w innym folderze niż textures), jak go nie znajdziesz to ściągnij i wypakuj moda jeszcze raz. Jeśli problem się będzie powtarzać napisz mail'a do producenta. Poza tym, z tego co pamiętam to SW:Conquest jest na zwykłego M&B 1.011, no chiba że się coś zmieniło. Sprawdź jeszcze raz czy jest na WB, a jeśli tak to czy na twoją wersję.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Mikidius

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 03, 2011, 22:30:31 »
    Okay...
    Możecię mnię wyzywać od ciot, debili i innych ludzi.
    Dałbym głowę że grałem w tego moda na Warbanda... no cóż. Temat mozna usunąć jako iż moja głupota kazała mis ciągnąć moda na zwykłego M&B.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 03, 2011, 22:37:17 »
    Nie zamierzam Cię wyzywać :D Każdemu się zdarza pomylić. ,,Mylić się rzecz ludzka". Ja grałem w niego an zwykłym M&B, ale mogli przenieść/zrobić pod WB. Od dawna nie sprawdzałem, co się dzieje w świecie M&B, jak z modami itp. więc głowy nie dam. Grałem w tego moda, kiedy jeszcze był we wczesnej becie, i wtedy nawet WB nie było, ale kto ich tam wie. WFAS też początkowo był na podstawkę, ale zdecydowali się na WB. To samo mogło być z SW:Conquest.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara