Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak odbić narzeczoną?  (Przeczytany 1252 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Colder

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak odbić narzeczoną?
    « dnia: Lipca 03, 2011, 01:48:48 »
    Witam.

Jest tragedia!
    Chce się ożenić z panią X, jej ojcem jest pan Y.

Pan Y mówi, że nie ma nikogo w rodzinie do żeniaczki, bowiem pani X jest zaręczona z dziadem Z.
    Opcja u ojca Y co do żeniaczki wraca, gdy wyzwę dziada Z na pojedynek. Jednak aby go wyzwać muszę pogadać z nią, że jestem jej wielbicielem, jednak gdy pogadam, a potem pójdę do jej ojca to on strzela kazanie o tym, że on jest panem swojej córki i nie wolno mi było się z nią spotykać oraz że mam spadać na bambus - opcja o `połączeniu rodzin` znika.

Nie chcę powodować konfliktu na tle rodzinnym, wiec jedynym wyjściem, jest wyzwanie dziada Z na pojedynek przed wyznaniem miłości lejdi X.
    Myślałem, o tym gościach w karczmie - niestety, choć tam dowiaduję isę o tym, iż dziad Z chce się z nią chajtnąć to nie mogę go wyzwać na pojedynek.

Co teraz?

Dzięki za przeczytanie! Proszę o rady!
    Pozdrawiam.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Jak odbić narzeczoną?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2011, 11:53:56 »
    Musisz porozmawiać z wybranką i wyzwać przeciwnika na pojedynek bo inaczej się nie da. Co do problemu z tatusiem wybranki to łatwo go rozwiązać wystarczy nic nie wspominać o ożenku aż będziesz miał tak z +30 relacji ale musisz być czyimś wasalem lub królem swojego państwa bo tylko wtedy można się ożenić.

« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2011, 16:21:59 wysłana przez adamk23 »
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Twinfire

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Jak odbić narzeczoną?
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 03, 2011, 12:26:37 »
    Ja tam nie mam obsesji co do ożenku ( niezamężnych dam w Calradii jest dużo ). Jeśli z jedną jest trudno się chajtnąć to szukam innej.
    "Wspaniale! Czas na świętowanie... ser dla każdego! Czekaj, skreśl to. Ser dla nikogo. Sądzę, że to też może być uroczystość zwłaszcza, jeśli nie lubisz sera, prawda? Sporo tu namieszałeś, jak jakiś mały szczur. Ale wciąż nie dostaniesz sera. No, może troszeczkę." - Sheogorath, Książę Szaleństwa (Oblivion, Shivering Isles)
    "Na żadnej imprezie nie ma brzydkich kobiet, jest tylko za mało alkoholu."
    "Bo człowiek nie wie, co to życie, dopóki po raz pierwszy nie rozbierze kobiety." - Carlos Ruíz Za