Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Raporty na piśmie  (Przeczytany 3371 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kubsztal123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Raporty na piśmie
    « dnia: Lipca 02, 2011, 15:01:58 »
    Gdy wysłalem Borche gdzieś tam (nie wiem gdzie [mam swoje królestwo]) i wrócił po tygodniu to powiedział, że wiecej informacji umieścił w raporcie pisemnym czy jakoś tak... i gdzie ten raport? Bo wysłałem go żeby tam ropowiedział kim to ja nie jestem itd... i nie wiem co mam robić... nic się nie zmieniło....

Proszę o wytłumaczenie (jestem w tym wszystkim zielony)

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Raporty na piśmie
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 02, 2011, 15:17:22 »
    W opisie państw na samym dole informacja o tym, ile procent jest lojalnych, kto z kim się nie lubi itp.

Offline Twinfire

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 02, 2011, 21:06:05 »
    Towarzyszy można wysłać w 2 sprawach :
    1.Aby rozpowiadali że jesteś świetnym królem czy coś w tym stylu ( wracają po jakimś czasie, a tobie zwiększa się prawo do rządzenia )
    2.Aby przeszpiegowali inne państwo i szukali w nim Lordów pokłóconych z królem ( takich łatwiej przekabacić na swoją stronę )
    A żadnego raportu na piśmie nie dostaniesz, ale opłaca się ich wysyłać ;)
    "Wspaniale! Czas na świętowanie... ser dla każdego! Czekaj, skreśl to. Ser dla nikogo. Sądzę, że to też może być uroczystość zwłaszcza, jeśli nie lubisz sera, prawda? Sporo tu namieszałeś, jak jakiś mały szczur. Ale wciąż nie dostaniesz sera. No, może troszeczkę." - Sheogorath, Książę Szaleństwa (Oblivion, Shivering Isles)
    "Na żadnej imprezie nie ma brzydkich kobiet, jest tylko za mało alkoholu."
    "Bo człowiek nie wie, co to życie, dopóki po raz pierwszy nie rozbierze kobiety." - Carlos Ruíz Za

Offline raga

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 12, 2011, 12:24:33 »
    A żadnego raportu na piśmie nie dostaniesz, ale opłaca się ich wysyłać ;)

Właśnie że raport na piśmie jest, a zawiera on:
    - relacje każdego lorda z władcą państwa do którego wysłałeś NPCa
    - zależności między lordami - kto jest czyim rywalem, co sugeruje ilość misji "denounce lord" oraz intryg sugerowanych przez żonę
    - spójność państwa - jeśli państwo jest "hard as a rock" (czy coś w ten deseń) to jest znikoma szansa że lordowie będą przechodzić do innej frakcji
    Let us drink to the power drink to the sound
    Thunder and metal are shaking the ground
    Drink to your brothers who are never to fall
    We're brothers of metal here in the hall