Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mody  (Przeczytany 1293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline teri23pl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mody
    « dnia: Lipca 01, 2011, 17:32:57 »
    Mam takie pytanie , jeżeli mam np moda diplomacy to jak go polączyc z modem np Floris Expanded mod pack ?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Mody
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 01, 2011, 17:34:23 »
    Ogólnie to to nie wychodzi, ale nie wiem jak z Floris'em. Podejrzewam jednak że nie.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Twinfire

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Mody
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 01, 2011, 17:37:25 »
    To trudna sztuka, a zresztą Floris zawiera w sobie Diplomacy.
    A takie pytanie lepiej pasuje do działu Modding niż tu.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2011, 17:40:32 wysłana przez Twinfire »
    "Wspaniale! Czas na świętowanie... ser dla każdego! Czekaj, skreśl to. Ser dla nikogo. Sądzę, że to też może być uroczystość zwłaszcza, jeśli nie lubisz sera, prawda? Sporo tu namieszałeś, jak jakiś mały szczur. Ale wciąż nie dostaniesz sera. No, może troszeczkę." - Sheogorath, Książę Szaleństwa (Oblivion, Shivering Isles)
    "Na żadnej imprezie nie ma brzydkich kobiet, jest tylko za mało alkoholu."
    "Bo człowiek nie wie, co to życie, dopóki po raz pierwszy nie rozbierze kobiety." - Carlos Ruíz Za