przetłumaczone w translatorze: Postaram się odpowiedzieć na Państwa pytania tak uczciwie, jak to możliwe, z mojego punktu widzenia jako modelarz, jego zakończeniu wystarczy kilka drobiazgów, aby uporządkować i wysyłki ostatnich modeli kręci mój pulpit, mam także dostał plików BRF do pracy za pośrednictwem i chwastów, co nie używamy z 1755 r., że nie powinno zająć więcej niż kilka dni. Mogliśmy wydać bee około miesiąca temu, ale zdecydowano, wśród chłopaków z zespołu, czekać, a nie produkować pół dupą rzecz, która może przyciągnąć tylko marudzenie i skargi. Innych facetów w zespole pracują nad systemem modularnym i plików txt, a ja po prostu nie wiem jak długo zajmie im dokończenie, jego ciężka praca i dużo pracy i data zakończenia po prostu zależy od tego ile ludzie czas może faktycznie części z ich prawdziwym życiu włożenie w to. Mam odpowiedź na to pytanie, ponieważ Często zastanawiałem się to samo, gdy patrząc na mod chciałem, i teraz wiem, dlaczego ludzie po prostu "jej zrobić, gdy jej zrobić" Głowa do góry choć postęp jest dokonywany.