Więc cóż.
Mam 14 lat nazywam się Jakub i mieszkam niedaleko Siedlec w małej mieścinie co zwie się Łuków. Uczęszczam do klasy pierwszej jednego z tutejszych gimnazjów.
Uwielbiam fantastykę oraz fantastykę naukową. Moimi ulubionymi lekturami są "Władca Pierścieni" Tolkiena, "Wiedźmin" Sapkowskiego oraz mało znana książka o nazwie "Malowany człowiek". Oprócz czytania lubię także grać w gry komputerowe (najczęściej są to strategie, czasami gry RPG i FPS). Przeważnie katuję swój komputer Starcraftem II oraz Wiedźminem:) Jak większość forumowiczów uwielbiam Heavy-metal, bez którego nie wyobrażam sobie momentami życia. Czasami piszę także opowiadania (najczęściej o tematyce fantasy). Interesuje mnie także historia naszego kraju i nie tylko. Przeważnie pociąga mnie okres II Wojny Światowej, ale czasami fascynują mnie wcześniejsze wydarzenia. Moim ulubionym sportem jest pływanie. Swego czasu uczęszczałem nawet na sekcję pływacką, lecz postanowiłem się poświęcić nauce.
Aha! Warto wspomnieć także o tym, że nie jestem rasistą, staram się być miły i uprzejmy oraz nie szukam zwady.
To chyba tyle na tą chwilę. Odmeldowuję się! :)