Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NATIVE][Klan] Zakon Krwi i Miecza  (Przeczytany 3794 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #30 dnia: Września 11, 2011, 22:24:39 »
    Witam

Cóż z przykrością muszę oficjalnie poinformować o tym, że klan Zakon Krwi i Miecza został rozwiązany jako klan i przekształcił się w grupę przyjaciół grających wspólnie w różne gry. Powody? Brak aktywności na native.Większość klanu praktycznie zaprzestała grać w Native'a, przychodząc tylko na treningi z tak naprawdę przymusu. Ludzi pod tagiem ZKM możecie spotkać na PW Modzie, czy native'a ale klan już nie istnieje (...)

Skąd ja to znam? Clexane, powtórka z rozrywki?
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Września 11, 2011, 22:40:11 »
    To naprawdę wzruszające...tak długo czekałem na tą chwilę i jest! W KOŃCU!

Tak naprawde ZKM upadł w styczniu kiedy zmienił się lider i ZKM stracił to co go wyróżniało wtedy od sceny WB.. no nieważne.. potem klan schodził na ciemną ścieżke sceny Warband.. tak jak mówilem.. zmienił sie lider to zmieniły sie zasady.. bylo coraz wiecej młodszych graczy a to powodowało konflikty z innymi klanami oraz odejscia starszych graczy.. potem kiedy ZKM mialo złą opinie niektory ludzie probowali to naprawic (czyt JA) ale bez skutku.. ale denerwoje( czy męski narząd do robienia dzieci wie przez jakie U/Ó się to pisze ) mnie tez jedno.. kiedy odszedlem od ZKMu to slyszalem dużo niefajnych opini od ,,przyjaciół" ZKMu.. ale okazało się tez ze niegdys dobrzy znajmomi ktorzy namawiali do powrotu, też nie byli fair w stosunku do tych którzy odeszli i muszę się teraz zgodzic z Argalebem (WoW) bo ten klan już nie mogl dluzej istniec i powinienbył zostac rozwiazany własnie we Styczniu.
    Retarded are everywhere

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #32 dnia: Września 11, 2011, 22:46:52 »
    muszę się teraz zgodzic z Argalebem (WoW) bo ten klan już nie mogl dluzej istniec i powinienbył zostac rozwiazany własnie we Styczniu.

taaa, bo tobie było decydować czy akurat ZKM powinien istnien czy nie, trochę śmieszą mnie posty niektórych z was, szczególnie tych co za zkm nie przepadali, ale nie mam zamiaru sie kłocić. Kiedys juz to pisałem przez co zostałem wysmiany przez Gorna lub newplayera dokladnie nie pamietam, ale napisze jeszcze raz ja ZKM bede wspomninał jako ikone polskiej sceny WB

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 11, 2011, 22:49:10 »
    Podpinam sie pod post Husarza w tej sprawie moja opinia jest niemalże identyczna jak jego. Jednakze, w ZKMie spędziłem niemalze rok i nie żałuję tego czasu, naprawdę w prawdziwym ZKMie byłem cos ok. 2 miesiące , ale wiem ze ten pozostały czas nie byl stracony.
    Zawsze będę wspominal dobrze ZKM, to byl mój pierwszy klan w WB
    (click to show/hide)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Września 11, 2011, 23:14:14 »
    Jagielonie byłes za krotko w ZKMie by wiedziec co się działo.

Oczywsice klan ZKM był dla mnie bardzo wazny na scenie Warband jak i w grach (moj 1. klan) jednak od stycznia zostały po nim tylko nazwa i baner..
    I szkoda że ta ,,Ikona" była bardziej rozpoznawana poprzez pana prezesa i tego typu rzeczy , a nie kiedy liczył 20 osób które uczyły się grać oraz odnosiły pierwsze sukcesy na scenie WB
    Retarded are everywhere

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #35 dnia: Września 12, 2011, 07:22:34 »
    Skąd ja to znam? Clexane, powtórka z rozrywki?

Taaa, wychodzi na to, że w jakim klanie nie będę to go rozp****

Blacha i Husasz, możecie już skończyć? Nigdy nie mogliście się pogodzić z tym, że rozpadło się OFR w tak krótkim czasie.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Września 12, 2011, 07:29:23 »
    Oj Clexane, ciesz sie ze tu klnac nie można, nieudanego OFRu w to nie mieszaj. ZKM było moim pierwszym klanem i będę żywił do niego zawsze dobre uczucia, a to ze odeszłem - moja sprawa. Nie znasz ZKMu, jaki byl wcześniej itp. A więc po co sie udzielasz. Nawet nie wiesz o czym my tu gadamy , o jakiej zmianie lidera , bo w tamtych czasach nie pamiętam czy CG było, czy też gdzieś tam sie wałęsałeś. Nie pruj sie tu bo ja i Husarz i tak zdania nie zmienimy.
    AMEN
    (click to show/hide)

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #37 dnia: Września 12, 2011, 07:37:42 »
    Nie mówię nic o wychodzeniu z klanu, bo do tego ma każdy prawo, tylko o tych cyrkach co odpierniczaliście w trakcie tego robienia. Nie mieszaj w to CG, bo sam chyba nie wiesz, o czym mówisz. Jak się zaczął ten cyrk w ZKM to ja właśnie dołączyłem i akurat nie jestem tak tępy by niczego nie zrozumieć...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #38 dnia: Września 12, 2011, 07:50:06 »
    To chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić reaktywacje ZKM z nowymi zasadami i tylko ludźmi grającymi w WB :D  Szkoda żeby klan z takim stażem na dobre zniknął ze sceny

Offline krahelek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #39 dnia: Września 12, 2011, 08:14:48 »
    Szkoda na waszym miejscu bym tera zrobił reaktywację ,ale tylko z członków ,którzy grają w native :)

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Września 12, 2011, 09:53:33 »
    Dziękuje w imieniu klanu RE za sparing wczorajszy, mimo to że przegraliście to wam gratuluje i liczymy na dalsze spary : )

Offtop:
    Bersekerzy nie wiem czym wy się szczycicie że z nimi wygraliście bo na waszej stronie jakoś nie widzę żadnych przegranych mimo to z nami już 2 razy przegraliście..
    Poza tym sparingów nie powinno się liczyć na wygrane/przegrane bo to są treningi między klanowe

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Września 12, 2011, 11:18:53 »
    BC to specyficzny klan, nie masz sie bo produkowac Hubi ;-), clexane skończmy ten temat bo juz nie wiem o co sie do mnie prujesz, zapraszam na ts-a PE albo daj mi jakiegoś na jakim będziesz to na spokojnie pogadamy
    (click to show/hide)

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #42 dnia: Września 12, 2011, 11:26:05 »
    No cóź.. Szkoda. Bye, bye.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #43 dnia: Września 12, 2011, 11:31:45 »
    Widzę, że już się pożegnaliście... W takim razie temat zamykam.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"