Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NATIVE][Klan] Zakon Krwi i Miecza  (Przeczytany 3826 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    [NATIVE][Klan] Zakon Krwi i Miecza
    « dnia: Czerwca 26, 2011, 17:24:43 »

Zakon Krwi i Miecza powstał w połowie sierpnia 2010 roku, z inicjatywy paru ludzi, którzy mieli już doświadczenie w grze jak i w zarządzaniu klanem.
    Obecnie skupiamy w swoich szeregach doświadczonych graczy, którzy służą pomocą licznej grupie rekrutów.
    Ochotnikom, którzy chcą zasilić regiment naszych rycerzy zapewniamy: pomoc w grze, treningi poszczególnych stylów walki, turnieje wewnątrz klanowe, mila atmosferę zarówno na forum jak i kanale głosowym mumble, uczestnictwo w organizowanych klanowych eventach oraz możliwość rozwoju w Warbandzie.
    Czego wymagamy? Kultury osobistej, dobrego humoru, aktywności i chęci współpracy.
    Dzisiaj i Ty możesz zasilić szeregi Zakonu Krwi i Miecza!
    Zapraszamy!

Zapraszam na nową stronę naszego klanu: www.zkm.bnx.pl

Wzór podania:
    Nick:
    Poprzednie klany:
    Dlaczego my :
    Skąd o nas wiesz :
    Kim najczęściej grasz ? (Strzelec , piechur, konny ) :

Link do Mumble

http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Komunikatory_i_VoIP-Pozostale_komunikatory-Mumble/11175

Nazwa serwera:ZKM
    Adres: 91.204.161.30
    Port :64738
    Nazwa: tu wpisz swój nick
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 15, 2017, 03:02:30 wysłana przez Posoka »

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Grzmocić wroga
    Odp: [Klan] Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 29, 2011, 22:05:16 »
    Myślę że ten link wszystko wyjaśni                                 
    http://www.berserkerzy.aaf.pl/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=54

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 29, 2011, 22:41:06 »
    Super, a dlacyego nie chwalicie si przegranymi na forum?? np z Vikinami?? Tam nie ma nic o tym meczu

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 29, 2011, 22:45:20 »
    A co ten link ma wyjaśnić bo wogole nie kapuje;/ to że zwami zkm przegrało to coś ma o tym świadczyć? Każdy klan ma swoje lepsze i słabsze chwile, moze fakt zkm nie jest obecnie w najlepszej formie ale to o niczym nie świadczy. Nie macie swojego tematu to nie macie gdzie sie chwalić? troche mi to zalatuje dzieciarnia ale ok

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 29, 2011, 23:46:41 »
    Sorry za offtop.

Po screenach widzę, że Alandar jest w Berserkerach, po temacie nowego "turnieju" widzę że Alandar jest Campers Elite, po tym co piszą ludzie uciekający z GSE widzimy naszego petenta jako jeden z powodów, więc moje pytanie jest lekko bezsensowne i wasza odpowiedź już za godzinę może być nieaktualna, ale brzmi ono: W którym klanie on kuffa teraz jest!? o.O

Offline AntenaOdTv

• Użytkownik
    • Witam w piekle
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 30, 2011, 09:14:20 »
    A więc tak, pierwsza sprawa, vikingowie wiem, że bronicie swój dawny klan, ale teraz to porażka, jak można wyjść w 3/4 meczu. No cóż. A co do Alandara zupełnie nie rozumiem, pokaż mi jego podanie albo że widnieje w liście członków klanu Campers Elite

Offline Zowi

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Palahniukista
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 30, 2011, 09:19:47 »
    Dobra, piszę tego posta, chociaż mówiąc szczerze mam nadzieję, że jeżeli znów rozpocznie się spam (a już się chyba rozpoczął :P) to zostanie usunięty tak jak inne i temat znów wróci do normy.

A więc tak, pierwsza sprawa, vikingowie wiem, że bronicie swój dawny klan, ale teraz to porażka, jak można wyjść w 3/4 meczu. No cóż. A co do Alandara zupełnie nie rozumiem, pokaż mi jego podanie albo że widnieje w liście członków klanu Campers Elite

Przecież Wojan już Ci odpowiedział :)
    Super, a dlacyego nie chwalicie si przegranymi na forum?? np z Vikinami?? Tam nie ma nic o tym meczu
    I Jagielon też:
    A co ten link ma wyjaśnić bo wogole nie kapuje;/ to że zwami zkm przegrało to coś ma o tym świadczyć? Każdy klan ma swoje lepsze i słabsze chwile, moze fakt zkm nie jest obecnie w najlepszej formie ale to o niczym nie świadczy. Nie macie swojego tematu to nie macie gdzie sie chwalić? troche mi to zalatuje dzieciarnia ale ok
    Tak więc AntenoOdTv (swoją drogą bardzo inspirujący i intrygujący login/nick ;) ) wyszli w 3/4 meczu, bo widocznie coś tam zazgrzytało, jak już mówili koledzy wyżej, każdy klan ma swoje lepsze i gorsze czasy. I nie należy się z tego naśmiewać, mecz jak mecz, treningowy czy nie treningowy.

EDIT:
    Szkoda, że moje przewidywanie usunięcia postów i ostrzeżenie nie zatrzymało spamu niżej, jak widać. Cóż, dobrze wiedzieć, że napisałem tym wątku  straszliwy spam... Coś więcej w tym jest.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 16:43:54 wysłana przez Zowi »
    別企圖。
    Bié qǐtú.

Pozdrowienia dla wszystkich akapków :*

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 30, 2011, 09:24:39 »
    Nie no, jesteście niesamowici... Czy którykolwiek z was należy do ZKMu lub BC? Nie wydaje mi się a oba klany prawników chyba nie wynajmowały...

Zowi, dostajesz ostrzeżenie za spam.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 30, 2011, 09:33:56 »
    Ja chcę napisać, tylko po to, aby oczyścić Alandara, żebyście nie mieli już problemów ;)

Alandar nie jest w Campers Elite, i nie wiem gdzie to jest napisane... Na żadnej liście członków klanu go nie ma. A jeśli chodzi o ten turniej to można uznać, iż jest on jednym z organizatorów bo należy do MultiGamingy "Campers Elite", nie należy po prostu do "Dywizji Warband", jest, że tak to ujmę Pomocnikiem. Więc proszę się nad tym nie głowić zbytni bo mało kto i tak to załapie ;)

Offline Wiencek

• Użytkownik
    • Klan: Vikings
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 30, 2011, 11:14:22 »
    Nie rozumiem czym się BC chwali, był to sparing for fun, do niczego nie zobowiązujący, a wyszliśmy w 3/4 meczu gdyż szło nam niewyobrażalnie źle i marnowało to nasz czas. Niestety nasz głównodowodzący nie wyrabiał oraz nasze taktyki aktualnie są zerowe, identycznie z dyscypliną. Prawdopodobnie nie będziemy grali żadnych sparingów do czasu kiedy nie odnowimy formy.
    Life is ours to live on.
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 30, 2011, 12:24:21 »
    A zachowanie BC pozostawia wiele do życzenia. Wolę przegrywać z klanem który ma jakikolwiek szacunek do przeciwników, niż wygrywać z klanem, w którym dzieciarnia wyzywa się. Pozdro

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 30, 2011, 12:28:59 »
    Prosiłbym administrację o ogarnięcie tego spamu ;x z góry dziękuję. A co do ZKMu,Nie wiem czy BC zdaje sobie sprawę z tego że kiedyś byliśmy naprawdę dobrymi graczami,niestety parę osób odeszło,trudno,czasem tak bywa,jednym się coś nie spodobało,innym się po prostu znudził Native i wolą grać w mody,tak bywa,a i teraz już ja i grupka osób nie siedzimy na wb całymi dniami,po 1500 godzinach gry w jednego moda chyba logiczne że to mogło się znudzić ? Po długiej przerwie i odejściu kilku osób klan został osłabiony,raz na wozie raz pod wozem : )  To chyba tyle w temacie,a i proszę po raz kolejny administrację o pilnowanie tego wątku pod względem spamu,nie chcemy tutaj syfu.

Uploaded with ImageShack.us

Offline GR_Legolas

• BANITA
    • Użytkownik
    • Po Prostu Legolas
      • Green Rhodocks
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 30, 2011, 14:35:48 »
    Życzę powodzenia w imieniu klanu GR.

(click to show/hide)

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 30, 2011, 15:40:58 »
    Nie ma to jak życzyć powodzenia klanowi o stażu większym niż właśnie osoba życząca..

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 30, 2011, 15:58:44 »
    Wracając do tematu meczu, to chciałbym powiedzieć coś na ten temat.

Po przeczytaniu sprawozdania Apokalipsa uważam, że zachował się on bardzo brzydko pokazując brak szacunku do klanu o wiele starszego stażem i do ludzi którzy kiedyś byli w miarę znaczącą siłą na polskiej scenie. Poza tym BC z panem Apocalipsem na czele nie za bardzo wie co to jest sparing i ciesząc się z wygranej, jak małpy w ZOO z nowej dostawy bananów, pokazują swoją głupotę. Rozumiem- wygrać sparing- całkiem fajna sprawa, ale pisząc o tym w taki sposób jak pan Apocalips to jest przesada. Pragnę nadmienić także, że wiele lepszych klanów przegrywało sparingi z klanami ze słabszej ligi (patrz np.: CoR vs PE, REF vs T) i nie koniecznie musi świadczyć to o klasie, zgraniu, czy skill'u klanu.

P.S Skoro pan Apocalips lubuje się w pisaniu cynicznych sprawozdań ze sparingów, to dlaczego na waszej stronie nie widzę sprawozdań z meczy takich jak np. BC vs VG, czy BC vs REF? Hmm..?