Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Klany? O co chodzi w Multi - czy to jak AmericasArmy  (Przeczytany 2087 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Analiticus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Klany? O co chodzi w Multi - czy to jak AmericasArmy
    « dnia: Czerwca 26, 2011, 00:06:57 »
    Przepraszam nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Czy w Dzikich polach jest jakiś system rankingowy, achievementy w multiplayer. Co to są klany czy to po prostu drużyny, czy do klanu trzeba awansować? Czy zdobywa się tam lepsze uzbrojenie i dzięki temu się walczy z lepszymi. Niech mi ktoś wytłumaczy, bardzo proszę na czym polega multiplayer. Właśnie kupuję Dzikie pola a grałem tylko w podstawkę 1.017 i to na razie dość krótko bo czasu mało więc jestem zielony. Na filmikach przypomina to americas army. Jeżeli to tylko na bijatykach polega bez systemu awansu i rozwoju postaci to trochę lipa. Ale może się mylę. Jak funkcjonują wejścia na serwery - trzeba być zaproszonym? Czy na każdy serwer można wejść? Czy tacy newbies, jak ja, mogą zostać wywaleni z serwera gdy nie będzie im wychodzić JAk to jest? Za każdą odpowiedź na któreś z tych pytań będę wdzięczny. Pozdrawiam i przepraszam jeżeli nie w tym wątku zadałem pytania.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Klany? O co chodzi w Multi - czy to jak AmericasArmy
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 26, 2011, 00:16:38 »
    Prosta odpowiedź: Jeżeli grałeś w Warband.... to jest dokładnie tak samo.

Mniej prosta odpowiedź: Na serwery bez haseł możesz wbijać kiedy chcesz, pod takim nickiem jakim chcesz, i grać tak jak chcesz. Nikt Cię nie wyrzuci za to, że słabo grasz (no chyba że jest dupkiem :p). Nie ma żadnego expienia. Każdy serwer ma ustawioną pewną ilość kasy. Pieniądze dostajesz też za zabicia, ale gdy tylko wyjdziesz z serwera - kasa przepada. Rozwoju postaci także nie ma. Jeżeli dobrze walczysz, zdobędziesz parę fragów, za co dostaniesz golda, za które będziesz mógł sobie kupić lepszą broń, żeby mieć większe szanse na zdobycie fraga itd. Klany nie są niczym ,,ingame'', to grupy założone przez graczy dla graczy. Mają na celu szkolenie graczy do walki, danie możliwości udziału w bitwach (meczach lub sparingach, nie powiem Ci czym się różnią bo sam to nie do końca rozumiem), i przede wszystkim, dobrą zabawę.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Analiticus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 27, 2011, 04:39:44 »
    Dzięki za odpowiedź. Acha w Warbanda nie grałem - myśląc o podstawce miałem na myśli ogniem i mieczem podstawową wersję - nie dzikie pola

Offline strysio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 27, 2011, 08:36:22 »
    Jeśli kolega chce poćwiczyć "warsztat" swoich umiejętności, zapraszamy do naszego klanu:
    http://www.rzeczpospolita76.boo.pl/index.php?www
    dobra zabawa gwarantowana!
    Po za tym tak jak Hofiko wyżej napisał, system jak z counter-stike'a, więc niczym wybitnym to nie jest; ale i tak niesamowicie wciąga. Na chwilę obecną istnieją bodaj dwa liczące się klanu - IIRP (niedawno nastąpiła fuzja dwóch klanów, na liście mamy 40 graczy więc zawsze jest z kim grać na odpowiednim poziomie i z właściwą kulturą) a także LKP. Tak więc zachęcamy:D bo single to jednak nie to samo co multi!
    Klan [RP] - nie ma lepszego klanu na Dzikich Polach ;)

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 29, 2011, 19:42:24 »
    Ekhm, no niech będzie że te Wasze IIRP i LKP...
    Слава Україні!

Offline Axan

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • >:C
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 10, 2011, 10:36:36 »
    To na multi bez dzikich pól nie pograsz.