Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spóźnione powitanie?  (Przeczytany 919 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    Spóźnione powitanie?
    « dnia: Czerwca 25, 2011, 00:44:10 »
    Jak mogłem przegapić ten wątek? No żesz klnę siarczyście!

Spóźniłem się zaledwie o dwa lata, ale co się odwlecze, to nie uciecze.. Ponoć.

Klakson mnie zwą, a lat 20 mam. Nałogowo pochłaniam pepsi i brzmienia metalowe. Jeśli chodzi o książki, to fantasy mnie pociąga. Od Tolkiena, przez różne różniste typu Świątynia Złych Żywiołów, Królowa Pajęczych Otchłani, aż po Trylogię Czarnego Maga i inne nowości Trudi Canavan.
    Filmy? Hmm. Resident Evil, Braveheart, Szeregowiec Ryan, Helikopter w ogniu i od groma innych.
    Milla Jovovich, Wesley Snipes, Denzel Washington i Vin Diesel, nawiązując do filmów.
    Nie lubię pomidorów, gotowanej marchewki i smażonej/gotowanej/pieczonej papryki.

Witać mnie na tym forum w sumie nie musicie, bo chyba na to ciut za późno ;) No, chyba że dla formalności, to czemu nie.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Spóźnione powitanie?
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 25, 2011, 01:07:34 »
    Wesley Snipes

Umrzyj!

Jedynie Washington jest porządnym aktorem z wymienionych przez Ciebie. Jovovich to już to typowe "kariera przez łóżko" (polecam zainteresować się koneksjami jej męża), Snipes po za tym że jest beznadziejnym chałturnikiem to jeszcze siedzi w kiciu, a Diesiela pominę litościwym milczeniem, bo w jego przypadku to nawet nie mam co komentować.

Mam nadzieję iż chociaż piwo lubisz...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 25, 2011, 01:13:49 »
    Witaj Klaksonie.

Ja również oniemiałem gdy zobaczyłem "Resident Evil" i wspomnianych aktorów, lecz rekompensujesz sobie muzyką metalową.

"Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 25, 2011, 11:43:55 »
    "Oj tam oj tam"

Z pewnych powodów mam do nich sentyment ;d
    A filmów ulubionych mam od cholery, ale gdybym chciał je wszystkie tutaj wymienić, to zajęłoby mi to za dużo czasu :)

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 25, 2011, 16:36:39 »
    Druzgocaca krytyka :) Witaj i zamiast oglądać kiczowate filmy grają z nami.