Ale te modele są zwyczajnie słabe. Zanim zaczyna się zwoływać ludzi i ogłaszać wszem i wobec wypadałoby najpierw zaprezentować parę screenów. Analogiczna sytuacja z modelami, najpierw wypada je porównać z innymi tego typu i zobaczyć czy siebie nie ośmieszasz.....A stawianie WFaSa (moda) jako produkt innej kategori jest śmieszne. To jest też mod, wprawdzie dopracowany, innowacyjny i ogólnie super-hiper-duper ale też mod, i nie pracował nad nim sztab profesjonalnych grafików(wystarczy popatrzeć na creditsy).
Inne pytanie, dlaczego robisz moda skoro nie masz na to czasu? A nam nie musisz tłumaczyć co robi textura, niedorobienia modelu będzie jak najbardziej widać, tym bardziej gdy textura będzie prezentować taki sam poziom.
Nie żebym próbował Ce zbytnio zniechęcić, lecz na widok takiej arogancji jaka przemawia z twoich postów (a to moja działka ;) ) i samozachwytu nas sobą moim obowiązkiem jest sprowadzenie cie na ziemie.
PS. Dalej nie wiem jak ty chcesz robić moda do moda (którym niewątpliwie są DP), tym bardziej gdy nie masz żadnych narzędzi do tego. A sądząc po twojej "umiejętności programowania w stopniu podstawowym" i ogólnym poziomie tego co zaprezentowałeś raczej nie poradzisz sobie z pierdylionem enigmatycznych liczb.
PPS(h). A czy wiesz że pisanie własnego regulaminu w temacie jest bezcelowe? Na forum istnieje już jeden regulamin i zwykły szary użytkownik nie ma prawa go zmienić oraz naginać? A zgłaszanie postów ludzi piszących komentarzy też nie jest najmądrzejsze, jedyne co osiągniesz to ściągnięcie na siebie gniewu administracji. A robienie tego z premedytacją dowodzi zaniku instynktu samozachowawczego.
EDIT: A to skubany, posta zeedytował jak nie patrzyłem :) W takim razie powodzenia w robieniu od nowa wielkiego moda. Może za 2-3 lata skończysz jak się pośpieszysz.