Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Native] Polish Eagles/spam  (Przeczytany 717 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native] Polish Eagles/spam
    « dnia: Czerwca 22, 2011, 14:10:28 »
    http://calradianrealms.com/warband.php?id=171

Chciałbym wiedzieć jakim prawem ktoś dodaje mnie do składu swojego klanu bez mojej wiedzy!?

Nie umiesz czytać ? Chcesz ostrzeżenie ? :D

Nie, poza tym chcę wiedzieć kto szarga moje dobre... mój dobry nick.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 22, 2011, 14:17:26 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:16:10 »
    http://calradianrealms.com/warband.php?id=171

Chciałbym wiedzieć jakim prawem ktoś dodaje mnie do składu swojego klanu bez mojej wiedzy!?

Nie umiesz czytać ? Chcesz ostrzeżenie ? :D

Też chciałbym się dowiedzieć dlaczego jestem wpisany xD oraz widzę parę nicków z innych klanów m.in. WV, ZKM.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:19:38 »
    Nie wspomnę o mojej skromnej osobistości...

Offline Horace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:20:56 »
    Nawet ja tam jestem...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:30:49 »
    i kilku HITMEN też sie znalazło ze mną włącznie :D:D:D Co to za absurd? Ktoś tu żyje w krainie marzeń i kolekcjonuje wymyślony "Dream team"?

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:31:20 »
    Odpowiedź jest śmiesznie prosta:
    Pan pod nickiem Jagiellon zgodnie z swym rozumowaniem, typu "zrobiłem im forum to mogę je zniszczyć" rozwalił nam Calardian Relams.
    Jako że, było założone na jego e mailu to gdy zwęszył że, nasze hasło zostało zmienione na ową stronę to odzyskał je, a następnie zrobił kompletny bałagan.
    Jak sami widzicie, ustawił nam status byłego klanu, pozmieniał nazwy...jednym słowem sodoma i gomora, a nie spis...Dlatego, właśnie mamy nową  listę, a za tamtą przepraszamy, wszelkie więc zażalenia proszę kierować do tego użytkownika : )

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:34:15 »
    Słuchajcie, może wyda się to Wam głupie, ale jest to prawdą ! Wina tkwi tu nie po mojej, ani Lygryssa stronie, lecz pana J (w rozszerzeniu pana Jagielona, ktory ma AIDS i korzysta z ostatnich dni życia). Nowe CR nasze to http://calradianrealms.com/warband.php?id=228
    Tamto CR, co podał SirLuca, zapisane było na maila Jagielona. A, że ten człowiek to debil, ktory dowartosciowuje sie takimi "trikami" to już jego problem. Pomijając 3 zniszczone przez niego fora (w tym jedno swojego klanu - CW). Dziękuję, wszystko wyjasniłem. Nie wiem, jak załoga tego sajtu zareaguje na moj post, ale tego czlowieka tylko tymi slowami da sie opisać !

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:34:26 »
    Na Tawernie zgłaszanie postów do administracji idzie ci świetnie to czemu tego samego nie zrobisz na CR i nie poprosisz o usunięcie tego konta? Nie znasz Lygrysku angielskiego? A na TSie tyle przesiadywałeś z angielskojęzycznymi regimentami MM Moda...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:53:00 »
    Jeżeli dopuszcza się takie osoby do władania klanem to to już niestety jest wasz problem...chcecie czy nie, on edytuje waszą stronę i robi wam reklamę. Być może należało wybrać na dowódcę osoby zaufane? A nie pierwsze lepsze...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 22, 2011, 14:56:16 »
    Mnie zaciekawił ten AIDS :) Ale spoko a z tym rozwaleniem klanu to chyba nie on rozwalił stronę CW

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:02:45 »
    Ludzie ogar!
    Nie my go  wybraliśmy, liderem został gdy w klanie nie było nawet mnie, Kamillo, Zagłoby itd.
    Jednym słowem nie nasza to wina, a Argalebie uwierz że, Jagielon w mistrzowski sposób udawał przyjaciela: O
    A tak poza tym to tylko głupi spis ludzi w klanie, skoro tak go to podnieciło to proszę, PE ma nowe spis i trzyma się dobrze ;o

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:07:34 »
    Upierałbym się jednak żebyście coś ze starym zrobili... Jeśli nie, uznam każdy kolejny zgłoszony przez was post jako działanie przypadkowe i nieprzemyślane, oczywiście odpowiednio je nagrodzę...

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:36:08 »
    Panowie z PE proszę się odpi***ć od mojej osoby, już przerabiałem z Kamilem burdel na calarian, ja tego nie zrobiłem i to ze rozdajecie hasła admina itp to już nie moja wina... Wszystko co się dzieje złego w klanie po moim odejściu, oczywiście jest na mnie, to że ktoś robił burdel na servie tez oczywiście pierwszy do zarzutu byłem ja, to ze całe PE ma szargana reputacje na Polskiej scenie WB tez oczywiście wszytko moja wina, to że zamknęli ten temat i poprzedni oczywiście wina Jagielona, tylko teraz proszę zauważyć drodzy koledzy z PE ze ja tej dzisiejszej kłótni nie zaczynałem. I w ogóle czemu na każdym kroku się do mnie plujecie, np wątku WSC vs DM, zaproponowaliśmy serwer oczywiście jakby inaczej było zaraz zaczeła sie kłotnia, po jakimś przegranym meczu w ENL tez coś było w moim kierunku(wiadomości  Wężyka można sprawdzić

Kamilu nie życzę sobie takich komentarzy w moim kierunku, prosiłbym żeby administracja zauważyła ze to nie pierwsze takie komentarze w moim kierunku..

pana J (w rozszerzeniu pana Jagielona, ktory ma AIDS i korzysta z ostatnich dni życia).  A, że ten człowiek to debil, ktory dowartosciowuje sie takimi "trikami"
    )

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:41:06 »
    Mhm Jagiellon, oprócz mnie i Kamillo tylko ty miałeś dostęp do tego. Więc już nie rób z siebie tutaj wiecznie pokrzywdzonej istoty, bo gdyby nie 2 osty to bym napisał kim jesteś, prowokatorze...
    Ale nie to chciałem napisać, tylko miałem na celu w tym poście poprosić administracje o to by usuneła te posty nijak związane z tematem...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:55:19 »
    Co do Twojej wypowiedzi, że to nie Ty przyczyniłeś się do zamknięcia wątku klanowego (tego poprzedniego), pora ci coś pokazać:
    Oj tam oj tam IPL i tak jest zajebiste !!! Jak ktoś sadzi inaczej będzie miał do czynienia ze mną he;d

Pozdrawiam panowie z IPL
    Temat IPLu, 12 strona. Dobra, jako, że załoga serwisu, nie pozwoliła nam na pisanie postów w tym temacie, a powyższe posty, jak i ten, mają formę czysto wyjaśniającą na pytanie np. Luci, Ignatusa, proszę, o ich usunięcie, pozostawiając tylko mój post informacyjny.

P.S. Jagielon, nie jestem Twoim kolegą, co najwyżej znamy się z TSa/Gry.