Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][EWN] Elite Warriors of North  (Przeczytany 3421 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Elite Warriors of North (EWN)
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 23, 2011, 13:02:20 »
    Kołaczow, spara na pewno zagramy. Tylko dopiero za jakiś czas gdy obędziemy kilka treningów, ponieważ gdy byliśmy jeszcze w WRZ to wszyscy chcieli grać z nami spary bez naszego wcześniejszego przygotowania (1 trening, może 2, a sparów było z 6-7). Proszę, abyśmy nie byli postrzegani jako odłam WRZ, tylko jako oddzielny klan nie mający żadnych powiązań z WRZ

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 28, 2011, 10:19:33 »
    Równie dobrze mogę powiedzieć to Vikingom...bo gdyby znali scenę wiedzieli by że istnieją klany Einherjar i Shieldings wzorujące się na wikingach i mające podobne rangi. Nie rozumiem w czym problem...w rangach? Jakby to było najważniejsze w klanie...

Może to dziwne, ale dla wielu tak jest O.o
    Слава Україні!

Offline Arturos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 28, 2011, 19:15:41 »
    hmm...

9/10 tych graczy nigdy nie widziałem w grze :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 28, 2011, 19:35:19 »
    A ja ciebie nie widziałem xd a gram nawet często . Tak samo reszta naszych graczy.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 28, 2011, 22:50:32 »
    W Imieniu OFR dziękujemy za dzisiejszy Mecz ! Oczywiście wynik zostanie pomiędzy nami :) mamy nadzieje że skrzyżujemy jeszcze razem miecze :D

Pozdrawiam Hus.
    Retarded are everywhere

Offline Arturos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 29, 2011, 08:34:28 »
    i ile to OFR przegrało?
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 29, 2011, 08:42:22 »
    Sparing był treningowy, wyniki zostaną pomiędzy naszymi dwoma klanami, wystarczy czytać ze zrozumieniem. Ja wyszedłem po pierwszych 5 rundach ale myślę ze chłopaki jakoś dali beze mnie radę
    (click to show/hide)

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 29, 2011, 09:18:28 »
    Arturosie gdyby to było możliwe to przeszedłbym przez monitor i wyśmiałbym Ci się w twarz. Dlaczego przegrali? Walka była równa, wygrali lepsi ale wyniku nie podamy :P
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Arturos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 29, 2011, 09:47:50 »
    Lepszymi nazywacie siebie?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 29, 2011, 09:56:36 »
    Od dłuższego już czasu mam spore wątpliwości czy na pewno wszyscy piszący w tematach klanowych są na pewno w pełni świadomi co piszą...

sparing, sparring [wym. sparing]
        1. «walka treningowa, głównie w boksie, zapasach lub judo»
        2. «towarzyskie spotkanie dwóch drużyn mające charakter szkoleniowy»
    Pozwolicie, że posłużę się cytatem ze słownika języka polskiego PWN.

Mam nadzieję, że co bardziej rozgarnięci już zaczynają dostrzegać do czego piję tym postem, mianowicie sparing z definicji jest meczem treningowym więc po cholerę na siłę dodajecie jeszcze ten przymiotnik?

Sparing był treningowy (...)
    No a jaki inny może być sparing? Przecież to aż boli...

Zacznijcie myśleć (to apel nie tylko do Blachy, jego post posłużył tylko za przykład) albo zacznę za takie kwiatki rozdawać ostrzeżenia.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 29, 2011, 10:36:57 »
    Luco podkreslilem to bo na tym forum idiotów nie brakuje, zaraz będą pytać sie o wynik, np. Husarz napisał ze wynik zostanie między nami, a Arturos - i ile to OFR przegrało, czyli dopytywuje sie o wynik, a była informacja ze go nie podamy. Wiele osób myśli ze jak napiszę sie sparing - bez przymiotnika treningowy to jest to uznane za najprawdziwszy , którego wynik istotnie sie liczy, a tak nie jest

To, że ktoś ma problemy z opanowaniem języka ojczystego nie zwalnia ciebie z przestrzegania jego zasad. Poza tym, czy rozegrany przez was sparing był nieprawdziwy? Urojony? W sumie wychodzi, że go nie było...
    Z mojej wiedzy i doświadczenia wynika, że w e- sportach stosuje się nomenklaturę sportową, czyli spotkanie między klanowe należało by dzielić na sparingi (spotkania treningowe) i mecze (oficjalne spotkania). I zupełnie nie mogę pojąć czemu na siłę próbujecie sztucznie stworzyć jakaś trzecia kategorię... Czyli mamy "oficjalne mecze", "oficjalne sparingi" i "sparingi treningowe"? Zupełnie nie mieści się to w moich kategoriach logicznego myślenia i postępowania...

Poza tym, jeśli nie macie zamiaru podawać wyników, to do jasnej cholery, po co prowokujecie pytania o nie wspominając, o tych spotkaniach na forum publicznym?
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2011, 11:20:56 wysłana przez sir Luca »
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 29, 2011, 10:48:58 »
    Nie rozumiem więc po co się chwalić że takowy sparing graliście. Jeżeli rozgrywacie sparingi i nie chcecie podawać wyniku, to po prostu nie piszcie że graliście sparing, nie chwalcie się tym na tawernie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 29, 2011, 12:02:14 »
    Wydaje mi się Luca, że chodzi o to, że w sporcie nie ma czegoś takiego jak mecz bez podania wyniku.

W e-sporcie coś takiego występuję .

Ergo nie na siłę, ale w ramach potrzeb jest tworzony tzw "sparing treningowy" (jakkolwiek tautologicznie to brzmi). Dodane jest to z tego powodu, że mamy sparingi treningowe (bez ujawniania wyniku), sparingi zwykłe (poza turniejowe, z ujawnieniem wyników) i mecze (turniejowe, pucharowe).

Aczkolwiek w/w określenia zastąpiłbym terminami: sparing, mecz towarzyski, mecz oficjalny. Aby uniknąć tautologii.

Offline Arturos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 29, 2011, 12:57:10 »
    Tam nie było żadnej informacji że ten sparring był nie oficjalny więc mamy prawo wiedzieć jaki jest wynik meczu .
    Chyba że wstydzicie się porażki :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 29, 2011, 13:03:27 »
    W Imieniu OFR dziękujemy za dzisiejszy Mecz ! Oczywiście wynik zostanie pomiędzy nami :) mamy nadzieje że skrzyżujemy jeszcze razem miecze :D

Pozdrawiam Hus.

Tam nie było żadnej informacji że ten sparring był nie oficjalny więc mamy prawo wiedzieć jaki jest wynik meczu .
    Chyba że wstydzicie się porażki :)
    Zapewne umowa była, że wynik pozostaje między Wami. Tak więc, nie szukaj zaczepki i jakiś nieścisłości.