Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][EWN] Elite Warriors of North  (Przeczytany 3433 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    [Native][EWN] Elite Warriors of North
    « dnia: Czerwca 22, 2011, 15:00:53 »
                                                                        Witam zapraszam do klanu Elite Warriors of North. (EWN)

Klan powstał 19.06.2011 rok.

Stronka klanowa http://www.ewn.aaf.pl/news.php , zrobiona przez detiego dziękujemy.
    Komunikator głosowy to team spek 3

ts50.net-speak.pl:3390                                     
                                                                                                                                  Squad
                                                                                                                Lop
                                                                                                                Kamil
                                                                                                                DeTi
                                                                                                                Oszust
                                                                                                                Krystian
                                                                                                                Peter
                                                                                                                Marco
                                                                                                                Grzegorz
                                                                                                                Ziame
                                                                                                                Baster
                                                                                                                Tobiasz             
                                                                                                                Shivaki
                                                                                                                Zjadacz Chleba
                                                                                                                GruBy
                                                                                                                TesterPolaMinowego
    Rangi.
    Rekrut - ewn_Nick-Przyjęty na okres próbny .

Wojownik - EWN_Nick-Klanowicz z pełnymi prawami .

Jarl - EWN_Nick-Dowódcy klanu .
    Naszą frakcją są nordowie.

Terminarz treningów
    Poniedziałek
    19.00
    Wtorek
    ---
    Środa
    19.00
    Czwartek
    ---
    Piątek
    ---
    Sobota
    19.00
    Niedziela
    19.00
    « Ostatnia zmiana: Września 25, 2015, 19:02:51 wysłana przez MltiTstwe »
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Elite Warriors of North (EWN)
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:29:02 »
    Śmierdzi trochę małą kopią VG, ale nie mnie oceniać.

Podstawa w postaci kilku członków klanu na wejściu jest, także życzę powodzenia :)

Mam jednak pytanie - czego tyczy się terminarz? Terminarz treningów? Terminarz rozgrywania spotkań?

Offline deti27

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:41:15 »
    1. Co to jest VG? (Na prawde nie wiem)
    2. Dzięki bardzo
    3. Terminarz dotyczy naszych treningów co do sparingów to zapraszamy na TS i tam omówimy wszystko dot. spotkania. ;)

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 22, 2011, 15:42:57 »
    Jeśli nie znacie :) polskich klanów to powiem ci tyle. Po co bierzesz się za zakładanie klanu przejrzał byś może bazę polskich klanów :)

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 22, 2011, 16:10:57 »
    Smierdzi na kilometr kopia .... Mysle ze Apollo powinien sie wypowiedziec w tym temacie i sosna :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline {IPL}William

• Użytkownik
    • A kto umarł, ten nie żyje
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 22, 2011, 16:14:05 »
    Nie nam to oceniać kopia może ale to musicie się dogadać. Macie squad na początku więc życzę powodznia

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 22, 2011, 16:15:28 »
    Chcieli, by być naszą kopią , ale na to trzeba sobie zapracować :D . Info: to nie jest kopia VG(Vikings Clan kolego) tylko nowy klan, który powstał niedawno i nie ma nic wspólnego z naszym klanem prócz 3 rang(Rekrut,Jarl i Wojownik).

Życzę powodzenia

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 22, 2011, 16:16:52 »
    A ja Was całkowicie nie czaje ! Zakładają nowy klan, a Wy na starcie wysuwacie posty, że to śmierdzi kopią itd. Mają w nazwie coś o Wikingach? NIE ! Czyli problemu nie ma ! Nawet TAG klanowy znacznie się różni.
    Ja ze swojej strony życzę powodzenia !

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 22, 2011, 17:02:47 »
    Nie nazwałbym tego plagiatem... Tak jak słusznie Wojan zauważył mają parę elementów wspólnych z naszym klanem, ot wsio. Także osobiście nie wydaje mi się, żeby to stanowiło problem dla Vikings. Inna sprawa, że znajomość polskiej sceny WB byłaby mile widziana, nasz klan może nie jest jeszcze elitą ale z pewnością należy do ugrupowań nazwijmy to... solidnych heh i ma nieco dłuższą tradycję niż reklamujące się tutaj EWN...

Od siebie życzę powodzenia, zaplecze w postaci zebranej już grupki ludzi świadczy o tym, że klan ten ma jakąś przyszłość i nie jest kilkudniową efemerydą.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 22, 2011, 17:38:56 wysłana przez Apollo »

Offline deti27

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 22, 2011, 17:14:11 »
    Jeśli kogoś uraziliśmy nieświadomymi podobieństwami pomiędzy klanami to przepraszamy. Ranga rekrut występuje wszędzie w klanach chyba, a ranga jarl przyszła mi do głowy dlatego, że u wikingów tak nazywał się dowódca drużyna, a chyba wszyscy widzą podobieństwa między wikingami i nordami. Powtarzam, jeśli kogoś uraziliśmy to przepraszamy!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 22, 2011, 17:23:36 »
    Równie dobrze mogę powiedzieć to Vikingom...bo gdyby znali scenę wiedzieli by że istnieją klany Einherjar i Shieldings wzorujące się na wikingach i mające podobne rangi. Nie rozumiem w czym problem...w rangach? Jakby to było najważniejsze w klanie...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 22, 2011, 17:30:35 »
    Argaleb, zadziwię Cię zapewne bo znam te klany i tak jak nie uważam Vikings za ich kopie, tak i nie uważam, że EWN może być naszym plagiatem. Powtarzam drugi raz i mam nadzieję, że nie będę musiał robić tego raz trzeci, absolutnie nie widzimy problemu w tym sytuacyjnym podobieństwie, cóż, nordowie są wzorowani na wikingach, więc rangi u was siłą rzeczy mogą być takie jak i u nas (czy idąc dalej tym tokiem takie jak w Einherjar i Shieldings etc. etc.). Przykładowo IPL i ZKM wspólnie używają rangi "rycerz" i nie zauważyłem na tym polu żadnych zgrzytów. Uważam zatem, że dalsza dyskusja na ten temat będzie niepotrzebnym spamem.

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 22, 2011, 19:57:05 »
    To moja wina, to ja rozpętałem całą tą dyskusję i bardzo za nią przepraszam. Absolutnie nie chciał wzbudzić jakichkolwiek podejrzeń, ot po prostu z klanem VG mi się skojarzyło, gdyż znam kilka osób z tego klanu, często z nimi gram/rozmawiam i od tak przywołałem luźne skojarzenie :)

Mój błąd, winnem był w ogóle nie poruszać tego tematu i uważam temat za zamknięty.

Klanowi EWN życzę powodzenia i mam nadzieję, że nie poczuli się urażeni (VG również) i nie odebrali mojego posta jako oskarżycielski.

Amen, pozdrawiam :)

Offline deti27

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 22, 2011, 20:32:40 »
    Yoda nic się nie stało ;)

Ps. Wiesz że jesteś moim mentorem? xD

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 22, 2011, 23:36:15 »
    Oto i jest. Odnalazł się kolejny odłam WRZ. Życzę powodzenia bo na pewno się przyda. Może jakiś mały Sparing na początek?