Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [V Kolejka]REF vs HITMEN  (Przeczytany 5375 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AKKARIN_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [V Kolejka]REF vs HITMEN
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 25, 2011, 22:54:44 »
    NIgdy nie wiemy ile osob przyjdzie, ale spokojnie powinnismy miec 12 graczy.  Wszystko zalezy wiec ile osob uda Wam sie zgromadzic.

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 25, 2011, 23:13:12 »
    no własnie WAS, a u nas nie wiadomo jednak też licze na dużą frekwencje;)
    do zobaczenia na polu bitwy

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 25, 2011, 23:28:40 »
    Ekhm .. myśle że Inco na poprzedniej stronie wyjaśnił sedno sprawy

Nas jest 24 - aktywnie grających z 17-18.Zebrać co najmniej 12 biorąc pod uwagę że mamy mało czasu na grę to spory wyczyn- jako że od dłuższego czasu gramy o 14 w niedziele to na ten czas jako tako powinno się udać zebrać ekipę (taki się jużzrbił nas zwyczaj-a wieczorem już nie dam ręki że będzie choćby 8)

Was jest 46 aktywnych graczy, kilka razy w tygodniu macie zorganizowane treningi, za sobą kilkadziesiąt meczów- myślę że zebrać 12-15 graczy na dowolną godzinę dla tak zorganizowanego klanu to misja 10x łatwiejsza niż dla nas

Oczywiście piszę to do milicji bo wiem że reszta z REF to wie i akceptuje:)

Ps.poza tym mamy większy baner:D

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 26, 2011, 00:20:30 »
    ja też to rozumiem, lecz my te treningi i mecze gramy w godzinach wieczonrych, a nie w popołudniowych więc nie wiadomo jak to wyjdzie ;)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 26, 2011, 11:55:11 »
    Dla nas nie jest optymalna ta godzina i tyle, trudno zrozumieć? To że gramy często sparingi nie mu tu nic do rzeczy, i są to wykrętne tłumaczenia. Nie wiem czy w ogóle wystawimy jakikolwiek skład w Niedzielę, już kilka osób napisało że nie będzie w stanie. Ale godzina została już ustalona trudno. Mam tylko nadzieję że jak się nie zjawimy to nie będzie walkowera -.-, chyba że po 5 pogramy.

jako że od dłuższego czasu gramy o 14 w niedziele to na ten czas jako tako powinno się udać zebrać ekipę (taki się jużzrbił nas zwyczaj-a wieczorem już nie dam ręki że będzie choćby 8)

I ot sobie odpowiedziałeś, my gramy zwyczajowo wieczorami, nie o 14 i ja też nie dam ręki że będzie choćby 8.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2011, 11:59:04 wysłana przez ^IvE »

Offline AKKARIN_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 26, 2011, 12:02:44 »
    Ive zamiast spamowac,  odpiszcie jaką frakcje bierzecie na Ruiny oraz co Wy wybraliscie.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 26, 2011, 12:04:25 »
    Ive zamiast spamowac,  odpiszcie jaką frakcje bierzecie na Ruiny oraz co Wy wybraliscie.

Kiedy wy się wypowiadacie nt. godziny to nie jest spam tak? Nie napiszę jak to się nazywa. Ale zachowujecie się bardzo i to bardzo nie fair w stosunku do nas.

Najprawdopodobniej bierzemy Nord Town i Rhodoków, jeśli coś by się zmieniło to napiszę.

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 26, 2011, 12:19:25 »
    ^IvE - wybacz, ale z ustalaniem godziny nie mamy złych zamiarów, po prostu jesteśmy niewielkim klanem i wydaje nam się, że to nam powinno być ciężej zebrać wymaganą 8semkę.

Nasze negocjacje z WSC odnośnie terminu, zakończyliśmy w momencie kiedy napisali, że jedyny termin na który są w stanie zebrać minimum 8 graczy to niedziela 19, wiedząc, że to oni są na gorszej pozycji bo są od nas mniejszym klanem, to my wzięliśmy na siebie odpowiedzialność rozegrania meczu zgadzając się na godzinę która nam w ogóle nie pasuje (do ostatniej chwili wtedy nie wiedzieliśmy, czy będziemy mieć tych 8miu graczy).

To już ostatni post z spamem nt godziny ;-)
    Z niecierpliwością czekam na mecz i GL & HF
    Pozdrawiam Inco

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:03:40 »
    REF 17:3 HITMEN

(click to show/hide)

Dobra gra, dzięki  i mniej nerwów następnym razem HITMENom życzę ;)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2011, 17:09:33 wysłana przez ^IvE »

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:07:03 »
    Dzięki za mecz, było ciężko, z naszej strony było za dużo teamkilli, jednak mieliśmy też kilka dobrych chwil. Wynik jednostronny, jednak ciężko nam rywalizować z regularnymi klanami które prowadzą treningi i mają większe doświadczenie w walce.
    Dzięki za mecz.

Pozdrawiam,
    Dalhi

PS Chwilami naszych graczy ponosiły emocje, za przepraszam, nie chowajcie urazy za to.
    PS 2. Jeżeli ktoś ma komplet screenów to proszę go tutaj umieścić, ja niestety nie mam wszystkich. nvm

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:18:59 »
    Totalnie daliśmy ciała taktycznie, mogliśmy bez problemu wygrać (co pokazała 1 runda) a zostaliśmy rozgromieni - REF naprawdę świetnie się spisał,gratuluje.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:20:52 »
    "[SERWER]: Inco: Panowie bez glichy, według regulaminu, zeskok z góry bez straty życia to glich"

:o

LOL

Serio ?

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:28:48 »
    Podobno xd, ale sytuacja się tyczy chyba tylko balkonu na górnym respie w Nord Town, ja tego nie uważam za żaden glitch, ale chyba jest w regułach tego turnieju, nawet nie wiem xd

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:29:21 »
    Akurat w tym wypadku to raczej było humorystycznie napisane i nie miało dużego wpływyu na grę:D Ale fakt faktem:

Nord Town:
    Wychodzenie poza mapę i masę różnych dziwnych miejsc za pomocą skakania z góry spawna nr 1 - http://img863.imageshack.us/i/mb40.jpg/ , http://img849.imageshack.us/i/mb41.jpg/
    Wchodzenie w tekstury przy stajniach - http://img580.imageshack.us/i/mb44g.jpg/
     Wchodzenie do domku w wąskiej alejce odchodzącej od spawnu nr 1 przez stajnie - http://img4.imageshack.us/i/mb45.jpg/
    Zeskakiwanie z góry spawnu nr 1 bez tracenia życia - http://img808.imageshack.us/i/mb47.jpg/
    Przenikanie przez drewniane kładki na spawnie nr 2 - http://img39.imageshack.us/i/mb43y.jpg/
    Wskakiwanie na dachy przy spawnie 2 przez wóz - http://imageshack.us/photo/my-images/545/mb49.jpg/
    Dozwolone: ??Wyskakiwanie na dach z galerii przy spawnie nr 1 i spawnie nr 2.  - http://img29.imageshack.us/i/mb42r.jpg/ , http://imageshack.us/photo/my-images/546/mb48.jpg/ ??

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:34:40 »
    Totalnie daliśmy ciała taktycznie, mogliśmy bez problemu wygrać (co pokazała 1 runda) a zostaliśmy rozgromieni - REF naprawdę świetnie się spisał,gratuluje.

rzeczywiście 1 runde zagraliście świetnie bardzo ładnie sie rostawiliście i rostrzelaliście nas jak kaczki naszczęście udało nam sie na to szybko zaareagowac

dzieki za gre;)