Dziś kupiłem sobie DP i wgrywam patcha najnowszego. Odpalam gre, przechodze samouczek z czystej ciekawosci sprawdzam raport oddzialu i moj oddzial ma wielkosc 110. To jest normalne ? Mam dopiero 3 punkty dane w Przywództwo wiec chyba powinienem miec ok 25, 30. Aha i drugie pytanie, w podstawce OiM armie lordów siegały nawet do 500 ludzi, ale standardem bylo gdzies od 200-350. Teraz biegaja po ledwo 100, tak jak w Warbandzie, do tego towary tez sie pojawily jak tez warbanda typu oliwki, winogrona, tez tak ma byc ? Moze jakis "dziwny" patch wgralem ? I zeby tego wszystkiego bylo malo, na minimalnych doslownie na zerowej grafice tnie mi sie ! Podstawka OiM grala na srednich ( tekstury mialem na wysokich ) i zacinki mialem raz na jakis czas. Aha i mam jeszcze co jakis czas zanik modeli miast i wiosek, widnieje nazwa miasta lub wioski ale model jest niewidzialny, po jakims czasie pojawia sie lub znika.
Niech mi ktos odpowie, bo wydalem pieniadze, a jak narazie żal i to ogromny żal mnie ogarnia...