Pozwole sobie uzyc mocy moderatora, nawet kosztem ostrzeżenia i coś napiszę, aby sprosotwać to co napisal @Kasztan.
Otóż, słuchaj Kasztanie, bana za darmo nie dostałeś, bo jak wiesz nic na tym świecie nie ma za darmo. Może mam Ci przypomnieć akcję mającą miejsce jakiś miesiąc temu kiedy wbiłeś na naszego TSa i pisałeś do Lygryssa teksty typu "Lygryss ty cioto". Pamięć się odświeża? Do dnia dzisiejszego myślałem, że te opowieści o Twoim dziwnym zachowaniu to tylko wyssane opowieści z palca. Ja to widzę tak - wbiłeś na naszego TSa, aby nas poddenerwować porażką z Wami. Bo jakoś nie wydaje mi się, abyś po meczu z WV szedł im podziękować za mecz, baaa... nawet byłeś oburzony postem Jarosławo tutaj na tawernie. Podobnie, chyba ekipe DzioOba nie poszedłeś przeprosić za scene z tamtejszego meczu, kiedy to poleciały bany jeden po drugim dla członków DM. A tu nagle, do klanu w którym jest Lygryss poleciałeś biegusiem niby dziękować za mecz. A już dobrze wiem, jak by to było. I proszę Cię Kasztanie potraktuj te słowa skierowane indywidualne do Ciebie, nie zaś do Twojego klanu !
REFowi natomiast gratuluje zwycięstwa !!!