Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Questy po Polsku?  (Przeczytany 1285 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oskar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Questy po Polsku?
    « dnia: Czerwca 12, 2011, 00:46:08 »
    Witam, jestem tu nowy i mam pewien problem. Jakiś czas temu dostałem zza granicy w prezencie M&B Warband, niestety w Angielskiej wersji językowej. A więc zainstalowałem najnowszy [chyba] patch z waszej stronki [1.011] i spolszczenie do niego. Niestety, długo się grą nie nacieszyłem. W angielskim jestem do niczego, a już przed zaczęciem gry pisało coś w j.ang. No więc nie potrafię zrobić nawet 1 questa, bo wszystko jest po ang i nic nie rozumiem.

Mam nadzieję, że istnieje jakich patch i dobre spolszczenie do niego, abym mógł w spokoju pograć w Polskiej wersji językowej. Pozdrawiam.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    Odp: Questy po Polsku?
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 12, 2011, 09:37:13 »
    W tzw. "splashu", czyli okienku, które wyskakuje po włączeniu gry wejdź w opcje i tak powinna być możliwość zmiany języka gry z Angielskiego na Polski. ;)

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Questy po Polsku?
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 12, 2011, 11:24:51 »
    Pobrałeś spolszczenie na vanilla Mount and Blade 1.011, a nie na Mount and Blade: Warband i dlatego nie wszystko jest spolszczone (dziwi mnie, że gra się nie "pluje").
    Parę razy umieszczany już był ten link na forum... umieszczę go kolejny raz: LINK

Pozdrawiam!