Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: KRÓL  (Przeczytany 1295 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simi9610

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    KRÓL
    « dnia: Czerwca 07, 2011, 08:33:52 »
    Witam mam pytanie , otuz chodzi o to mam swoje krolestwo , duze krolestwo obejmujace tereny veagirow khnat oraz nordow , mam okolo 30 swoich wasali oraz 80 prawa do zadzenia okolo 1000 reputacji oraz 70 honoru i mam pytanie co zrobic aby zostac krolem , aby inni zwracali sie do mnie krolu jest taka mozliwosc ?

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: KRÓL
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 07, 2011, 09:09:31 »
    Witam mam pytanie , otuz chodzi o to mam swoje krolestwo , duze krolestwo obejmujace tereny veagirow khnat oraz nordow , mam okolo 30 swoich wasali oraz 80 prawa do zadzenia okolo 1000 reputacji oraz 70 honoru i mam pytanie co zrobic aby zostac krolem , aby inni zwracali sie do mnie krolu jest taka mozliwosc ?

Ja się będę zwracał do Ciebie per "Królu".

Królu, Wasza Wysokość ma problemy z ortografią ;-)

Offline nod18

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 08, 2011, 18:58:51 »
    Hmmmm...

Skoro jak sam napisałeś masz swoje królestwo, to jak myślisz kiedy zostaniesz " Krolem" ?

Offline Seahawk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 08, 2011, 19:17:13 »
    To jest tak : jak chcesz aby jakiś inny król uważał cię też za króla musisz zrobic tak :
    Załóżmy że chcesz aby król nordów akceptował cię jako króla i że ma on wojnę ze swadią.Wypowiedz wojnę swadii i pójdź do swije ministra i wyślij od niego emisariusza do króla nardów i aby mówił że chcesz okazac dobrą wolę jako monarcha monarsze czy jakoś tak .Król powinen cie zaakceptowac .