Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Native] Polish Eagles/spam  (Przeczytany 1432 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    Odp: [Native] Polish Eagles/spam
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 04, 2011, 21:45:21 »
    Witam, mam prośbę, możecie zmienić sobie hasło na admina, ponieważ ostatnio bylem na serwerze, kiedy wbił gracz o nicku New_Player i zaczął bawić się adminem (admin swordy i takie tam). Świadkiem jest Slepper. Jutro mogę dać screeny, bo teraz nie mam dostępu do komputera stacjonarnego.
    Serdecznie pozdrawiam

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 04, 2011, 21:59:14 »

OGŁOSZENIA
    1. Do klanu doszli Oszust i R4ZZOR
    2. Po okresie nieobecności, do aktywnych graczy wraca Assassyn.- Co znaczy że, pracę nad klanowym modem znowu się zaczną : )
    3. Klan zgłosił się, do ENL. Mamy dobre nastroje, ograliśmy drużynę, z dywizji pierwszej więc nie straszne nam klany z 3. Głównie dlatego że, najgroźniejsi rywale, powinni mieć problemy z pingiem( WH)

Co do twego pytania Tobiken...Po namyślę udzielę Ci odpowiedzi, skoro nalegasz. Niech to będzie też sprostowanie, dla każdego kto węszy rozpad PE...
    Owszem z PE odeszło kilka osób( twierdząc że, mają dość dużych klanów, i chcą zrobić mały klan dla paczki znajomych)(2 gości) i sfuzjowali się z klanem Bolka(Paradoks?) czyli innego gościa który kiedyś od nas odszedł.
    Co do zamknięcia forum, cóż należy dodać że, w ten sposób CW odwdzięcza się za czas wspólnie spędzonych. Forum zamknął bowiem ktoś z CW(zapewne Jagiellon lub admin przez niego wybrany)
    No ale, nie ma co smutać, chciałbym dodać że, klan PE dalej rekrutuje i ma się dobrze, o dziwo bowiem właśnie po odejściu kilku graczy bez których składu sobie nie wyobrażaliśmy, w ich miejsce weszli nowi... No i rewelacja! Tak naprawdę, okazało się że, mieliśmy kilka marnujących się talentów które na meczu z CoRem się ujawniły.

No to tyle, chciałbym pozdrowić wszystkich na koniec mojej wypowiedzi.

PS.
    Drodzy admini, to mój jedyny post w tej sprawię, w wątku trzymamy na razie poziom, ale Sonerze ta bolesna sprawa moim zdaniem wymaga sprostowania, by nikt nie doszedł sam do mylnego wniosku iż, niby się rozpada PE : )

ps.
     Jagiellon, publikuj bo nic sobie nie przypominam : ) Blefujesz, i prowokujesz ostro
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2011, 22:32:04 wysłana przez lygrys »

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 04, 2011, 22:24:37 »

1.Owszem z PE odeszło kilka osób( twierdząc że, mają dość dużych klanów, i chcą zrobić mały klan dla paczki znajomych)(2 gości) i sfuzjowali się z klanem Bolka(Paradoks?)
    2.Co do zamknięcia forum, cóż należy dodać że, w ten sposób CW odwdzięcza się za czas wspólnie spędzonych. Forum zamknął bowiem ktoś z CW(zapewne Jagiellon lub admin przez niego wybrany)

Odp.
    1. Czemu paradoks? co w tym dziwnego ze od was odeszliśmy i się złączyliśmy z kimś innym? Moze nam nie wolno hmm? I wogole czemu o nas piszesz z kim się fuzjowalismy itp. Czy jest to temat CW ? moim zdaniem to temat PE przynajmniej tytuł na to wskazuje..Wystarczyło napisać odeszło od nas tylu i tylu i koniec sprawy ewentualnie tobikenowi mogłeś na pw napisać

2.Tak ja zamknąłem stronę. Lecz po tym jak się dowiedziałem z reszta od waszego członka klanu, nie będę pisał kto to, co o mnie i o moim klanie pisaliście, a w szczególności ty lygrys. Nie pozwolę na to żeby ktoś na stronie która ja tworzyłem, w której dbałem o każdy szczegół itp, wyzywał mnie.  A może chcesz żebym opublikował twoja wypowiedz w której troszkę piszesz o GSE i REF a dokładniej o ich członkach klanu?? I prosze nie mieszaj to cale CW, ja wam zamknąłem stronę wiec co masz do reszty klanu nawet ich nie znasz...

Ach lygrys ta twoja dwulicowość;/
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2011, 22:33:39 wysłana przez Jagielon »

Offline Altair_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 04, 2011, 22:39:35 »
    Hmm. A Jagiellon, kazał Ci ktoś zaglądać w tematy przeznaczone tylko dla członków klanu? To, że masz tam super admina nie znaczy, że masz teraz nachalnie wchodzić i podglądać już nasze teraz forum.
    Tu pokazujesz swoje chamstwo i nieszanowanie innych. (A myślałem, że jesteś fajny i można się z Tobą dogadywać)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 04, 2011, 22:47:39 »
    Przepraszam bardzo i przypominam info i  2 sceny dostałem od obecnego członka klanu PE. Zauważ ze po usunięciu mnie z grup na forum potem wbiłem na stronkę może 4 czy 5 razy bo nie było nic ciekawego do czytania. Kamilowi mówiłem/pisałem to ze odchodzę z klanu nie znaczy ze będę wam usuwał stronkę, po prostu zająłem sie strona obecnego mojego klanu a na waszej po prostu już potem nie wchodziłem . no ale jak dostalem cynk ze mnie i CW obrażacie to troszkę mi sie to nie spodobało;)
    (A myślałem, że jesteś fajny i można się z Tobą dogadywać)
    to źle myślałeś;d

Down:

Chodzi mi o wypowiedz lygrysa o mnie i o CW, gdzie dal przykład z graczami z REF'u i GSE.

heh ale  no wiesz kamil czasem prawdziwi mężczyźni plączą;d

A no i jeszcze piszczą;d
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2011, 22:57:04 wysłana przez Jagielon »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 04, 2011, 22:50:14 »
    O GSE fakt, mieliśmy głupi temat na karczmie, ale to i GSE widziało. Co do REF to z tego co pamiętam, tylko Ty Jagielon płakałeś, że dopuściłem Arthasana na spectatorów. Tylko Ty płakałeś po przegranym meczu z WV i na każdego byłeś obrażony. I tylko Ty oskarżałeś dwóch byłych założycieli (oprócz Horace) o zniszczenie starego forum. Twoje zachowanie temu przeczy i pokazuje, że to Ty zniszczyłeś stare forum, oskarżając dwie inne osoby. No Brawo ! Ale wiesz co Ci powiem, bez Ciebie bedzie łatwiej, bo nikt nie bedzie piszczał na TS, że przegrywamy z jednym z najlepszych klanów w Europie, jakim jest polski klan WV.
    Proszę bardzo, o koniec spamu w temacie, uwzględnione było, że nie jesteśmy miłym klanem i zmieniać tego nie będziemy pewnie, ale wątek na tawernie wciąż mieć chcemy. Dziękuję !
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2011, 22:55:38 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 05, 2011, 07:40:51 »
    Co do tematu na tawernie ... uhh poważnie wam mówię, żebyście go usunęli. Tak będzie lepiej dla nas i dla was. Tutaj tylko na siebie goście bluźnią.

Altair, założyłeś konto aby powiedzieć, że Jagielon nie miał prawa do oglądania strony, którą zrobił ?

No sory, ale nie ogarniam ...