Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Native] Polish Eagles/spam  (Przeczytany 1462 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    Odp: [Native] Polish Eagles/spam
    « dnia: Maja 28, 2011, 18:36:51 »
    Powodzenia życzę panowie!!!;d

PS:
    Po kiego to piszesz skoro jestes w tym klanie?

Myślałem że jak tak napisze będę fajny;/
    « Ostatnia zmiana: Maja 28, 2011, 20:14:19 wysłana przez Jagielon »

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 28, 2011, 19:06:49 »
    Ponownie życzę powodzenia.
    Mam jednak pytania.
    Pierwsze, na temat rang. Jeśli ktoś dochodzi do klanu, to automatycznie zostaje klanowiczem - czyt. członkiem pewnej grupki ludzi grającej pod jedną banderą. Wnioskuję zatem, że osoby grające pod tagiem PEr oraz PEg nie są klanowiczami. Czyż nie?
    Drugie, co do wyników sparingów. Podaliście tutaj same wygrane bądź zremisowane wyniki spotkań. Jesteście takim dobrym klanem, który wszystko wygrywa, czy może jesteście zbyt zadufani w sobie, aby przyznać się do kilku porażek?
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 28, 2011, 19:26:26 »
    wiadomo ze orły są zajebistym klanem .tak jesteśmy zadufanym klanem to coś złego;d a podane wyniki to wyniki oficjalnych meczy nie treningów!!!

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 28, 2011, 20:08:44 »
    Powodzenia życzę panowie!!!;d
    Po kiego to piszesz skoro jestes w tym klanie?

Na poczatku zaznaczam, ze jezeli pojawi się tu chociazby gram spamu, to temat leci do kosza, a klan ma bana na zakladanie czegokolwiek tu na forum.

Jednoczesnie chcialbym poinformowac prowokatorow z innych klanow, ze was tez to dotyczy.

Odsylam do regulaminu forumowego. Prosze o utrzymanie porzadku. Powodzenia
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 28, 2011, 20:35:04 »
    Virtual - podane są przegrane sparingi, kolejno z IPL, Gladiatorami i ZKM. I proszę tutaj wszystkich (także mojego Jagielonka) o nie spamowanie w tym temacie, bo soner się wkurzy !

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 28, 2011, 21:13:20 »

Witajcie w starym-nowym wątku klanu PE.
    Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że Klan PE, dalej się rozwija, i ma się dobrze. Dalej wytrwale dążymy, do naszego celu, świetnie się przy tym bawiąc.
    W klanie jednak cały czas zachodzą zmiany
    1. Przyjeliśmy do klanu, ostatnim czasem dość sporo rekrutów, którym życzę powodzenia i cierpliwości w czasie okresu rekrutacyjnego.
    Rekruci ci zaś to: Ande, Assassyn,Bialy Wilk,Siekacz,Sylwester i Qusart.
    2. Z klanu odeszli Drax, Templariusz, i Krzyżak.
    3. Rozegraliśmy pierwszy mecz w Polskiej Lidze. SRT okazało się być, mocnym przeciwnikiem, szkoda że, się rozpadło. Ostatecznie udało  nam się wygrać, i uzyskać 3 pkt, z czego bardzo się cieszymy.
    4. Klan powoli wkracza na arenę międzynarodową. Mamy zamiar rozgrywać częstsze sparingi, z klanami zagranicznymi a także zgłosiliśmy swoją, chęć udziału w lidze europejskiej.

A teraz napiszę coś mniej miłego, jako że, zależy nam aby ten wątek nie był poligonem i areną starć międzyklanowych spisałem kilka "nie prawd"o PE.
    Jeśli więc, chcesz napisać tutaj post ala " Nie polecam bo uwarzam rze sa niefajni" to przemyśl to dwa razy, i wyłącz nasz wątek. Proszę tych słów, nie traktować jako urazy, nie chce bowiem nikogo urazić, tylko zaapelować że, takimi słowami niczego nikt nie wskóra, tylko konflikt wybuchnie...
    Więc oto te nieprawdy.
    1.To nie prawda że, jesteśmy miłym klanem.
    2. To nie prawda że, gramy tylko dla zabawy, powoli dążymy do wygrywania;p
    3.To nie prawda że, byle kto może się do nas dostać- okej lubimy nowe osoby, i swoją drogą szybko pierzemy im mózgi w wanishu, nastawiając na prawidłowy naszym zdaniem typ myślenia.
    4To nie prawda że, klan PE tak jak wiele innych nie wyraża wprost swoich poglądów. Nigdy nie kryjemy się z nimi, i stąd taka a nie inna liczba ostów na forum.
    5. To nie prawda że, tylko wygrywamy. Jak każdy klan mamy swoje dni zwycięstwa i porażki. Większość jednak przegranych sparów była nieoficjalna, więc nie widzę powodu, by się tu chwalić z wami tymi wynikami.
    6.To nie prawda że, klan PE zrzesza wylącznie niekulturalne osoby, jesteśmy dość ciekawym zlepkiem róznych osobowości.
    7. To nie prawda, że klan PE ma w sobie choć cząstek demokracji. Swoją siłę opieram w mocnej pozycji lidera, i jego zdaniu.
    8. To nie prawda że, "mamy gdzieś" całą scenę. Szanujemy bowiem 2-3 klany więc twierdzenie to nie jest słuszne w 100%
    9. To nie prawda że, mamy wojnę domową...Owszem był mały konflikt wewnątrz klanu, jednak szybko osoby odpowiedzialne za niego, przeprosiły i złożył w większości podaniem po raz drugi.
    10. To nie prawda że, wierzemy w voodo czy inne tego typu blazeństwa...Zresztą w nosie mamy w  co  nasi członkowie wierzą, jesteśmy tolerancyjnym klanem w tym aspekcie
    Jak, sami widziecie klan PE, mówi wprost, zostawcie nas i nasz wątek w spokoju, bo nie jesteśmy takimi którzy jak im się pluje w twarz, myślą że, deszcz pada...

Na koniec dodam swoją gorącą prośbę, a nawet dwie :)
    1. Proszę by moich słów, nie traktować jako zaczepki, prowokacji itd. Jest to po prostu przestroga, że nie pozwolimy sobie by jakiś klan xxx traktował nas po macoszemu, i stąd całe te awantury...
    2. Jeśli ma ktoś z was jakieś zapytania to proszę, kierować je na PW do Kamillo lub kogoś z rady PE.
    Wszelkie głupie zapytania  i tego typu posty będą kierowane do adminów, z gorącą prośbą o usunięcie.
    bowiem, Sonerze i reszto adminów TFW naprawdę, chcemy mieć spokojny wątek bez awantur, i naszym zdaniem ten post temu posłużyć może;p

Pozdrawiam wszystkich!
    PS.Dziękuje administracji za, nowy wątek, postaramy się tym razem spełnić wymogi,

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 28, 2011, 23:48:16 »
    Więc zwracam honor, aczkolwiek zapis wyników nie jest adekwatny do kolejności podawania drużyn. To było głównym powodem mojej pomyłki. Przepraszam.
    BTW. Nie jestem prowokatorem. Zadałem proste pytanie - chyba od tego jest forum.
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 29, 2011, 11:00:09 »
    Virtual, czemu nie jest adekwatny. To chronologiczna historia naszych meczów, od najstarszego do najmłodszego :)
    Wiem dziwnie to wygląda najpierw same minusy potem plusy, ale to jest efekt dokładnego przygotowywania się do meczu oficjalnego. Nieoficjalne dość często przegrywamy, raz z dobrym wynikiem a raz grając 4fun z kiepskim. Często też takowe wygrywamy...

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 29, 2011, 11:28:47 »
    Virtualowi chodziło o to, że ogólnie przyjętym zapisem wyników jest taka forma:
    WV 20 - 0 22nd
    Ewentualnie taka
    WV vs 22nd 0:20
    Plusy i minusy są dość nieczytelne :)

Edit: literówka

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #9 dnia: Maja 31, 2011, 10:20:10 »
    Kamillo, mam prośbę, ogarnij gracza o nicku Rapton, znany tez ze swojego innego nicka, na naszym serwerze miała sprowokowana przez niego kłótnia której nie chciałbym powtarzac.

(click to show/hide)

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #10 dnia: Maja 31, 2011, 14:57:35 »
    @UP:

Nie łatwiej napisać mu na PW? Chcesz wywołać kolejną falę spamu 'blabla to nie ja o proshe niee to ty'?

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 01, 2011, 13:50:18 »
    Blacho, miło mi że, interesujesz się klanem PE i jego członkami, ale to co napisałeś to bardziej pasuje do PW dla Kamillo, i lepiej byś zrobił gdybyś po prostu tę sprawę załatwił tamtym sposobem. Ale dobrze, skoro tak Ci zależało, że poświęciłeś nam swój cenny czas to wpadnij na tsa PE kiedyś, i tam przedstaw nam swoje problemy :)
    Na pewno Ci pomożemy, pogadamy i coś się zaradzi...
    A admini nie będą, mieli problemów z tym wątkiem, które blacho stwarzasz, bo to ten temat nie  służy do tzw" lamentowania" tylko informowania o życiu klanu...

PS
    jak coś to nasz adres tsa to ts3.org.pl:9987 :P
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 01, 2011, 14:07:55 wysłana przez lygrys »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 01, 2011, 21:12:09 »
    Jak będzie taka potrzeba to wejdę do was i powiem to co mam do powiedzenia, a póki co to mam nadzieję ze wiesz o co mi chodzi i ze sie nad swoim postępowaniem zastanowisz i je poprawisz, jeżeli natomiast nie wiesz o co mi chodzi to zapraszam na pw bądź do nas na mumbla, nie mam nic przeciwko PE, stosunki naszych klanów są wg. Mnie lepiej niż dobre, a ja nie chce tego zmieniac, po prostu wolę uniknac w przyszłości podobnych kłótni
    (click to show/hide)

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 01, 2011, 21:32:52 »
    Cieszymy się, z tego powodu, bowiem na stosunkach z klanem ZKM, bardzo nam zależy : )

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 03, 2011, 06:59:57 »
    Kamilo prosiłbym cie o zmiane tego : PE vs ZKM 13;7  bo powinno być tak ZKM vs PE 13;7 .. wogóle wszystkim polecam zapis ,,ZKM 13 : 7 PE"
    Bo jest chyba ładniejszy :D

No i mam nadzieje że sytuacja w PE się ustabilizuje bo ostatnio widze że miewacie słabsze chwile ;/

No to jeszcze pozdrowionko od Husarza :D
    Retarded are everywhere