Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [III Kolejka]WSC v DM  (Przeczytany 5993 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 360
    [III Kolejka]WSC v DM
    « dnia: Czerwca 04, 2011, 16:13:39 »

WSC v DM
    Witajcie!
    Kapitanowie obu drużyn, proszę się w tym temacie umówić na mecz! Macie tydzień czasu, do niedzieli 12 Czerwca.
    Powodzenia!

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: [III Kolejka]WSC v DM
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 07, 2011, 22:39:38 »
    Bez niespodzianki, proponuje niedzielę o godz. 19.00. Servera nie posiadamy, więc liczymy na Wasz jeśli w ogóle takowy istnieje lub od kogoś wynająć na to spotkanie. Co do frakcji i map myślę, że się dogadamy na steamie z Dzioobem.

Offline Horace

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 07, 2011, 22:56:54 »
    Witam
    Jeżeli chcecie to celtowie  chętnie wam użyczą serwer.Serwer 26 slotowy hostowany przez Katapulta.Net

Offline Warder

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 07, 2011, 23:10:58 »
    Panowie proszę by drużyny w żaden sposób nie związane z turniejem, nie udzielały się ;p
    Mecz zaś, jako jeden ze sztabu organizacyjnego zalecam rozegrać na serwerze klanu HITMEN, z nadzorem sędziów z tego klanu, by tym razem wszystko udało się bez zakłóceń, jeżeli oczywiście HITMENI się zgodzą.
    Jeśli nie to myślę że, WV również dałoby sobie radę, w pomocy obu klanom przy rozegraniu meczu.
    Ale cóż to tylko moja porada i lekka prośba.

Offline Horace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 07, 2011, 23:16:24 »
    OK,to była czysta propozycja więc nie widze powodu do spiny.

Czyli też nie możemy pisać w zakładach?

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 07, 2011, 23:32:16 »
    Panowie proszę by drużyny w żaden sposób nie związane z turniejem, nie udzielały się ;p
    Mecz zaś, jako jeden ze sztabu organizacyjnego zalecam rozegrać na serwerze klanu HITMEN, z nadzorem sędziów z tego klanu, by tym razem wszystko udało się bez zakłóceń, jeżeli oczywiście HITMENI się zgodzą.
    Jeśli nie to myślę że, WV również dałoby sobie radę, w pomocy obu klanom przy rozegraniu meczu.
    Ale cóż to tylko moja porada i lekka prośba.

Ja od siebie mogę polecić serwer Celtów, jest takiej samej jakości jak każdy inny hostowany przez Katapulte.
    Mogę również na życzenie klanów zabezpieczyć logi z serwera z godzin rozgrywania meczu (bo rozumiem, że Horace wychodząc z taką propozycją, nie będzie miał nic przeciwko temu).

Nie wiem, czemu Lygrysie prowokujesz Celtów, nie mieszają się do turnieju w np kwestii regulaminu gdzie faktycznie mógłbyś strzelać focha, lecz piszą propozycje dla oby klanów w najbardziej adekwatnym do tego miejscu.

Pozdrawiam
    Inco

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 07, 2011, 23:36:24 »
    Zwłaszcza że to klany, nie organizatorzy decydują o serwerach na których odbywa się mecz.

7. Klany rozgrywają swoje mecze na własnych serwerach, w przypadku gdy nie mogą dojść do porozumienia  w sprawie, na którym z nich mają zagrać, organizatorzy nakazują użyć obu. 10 rund na jednym 10 rund na drugim - tak by żadna ze stron nie poczuła się pokrzywdzona(jest takie przysłowie na ten temat ale przemilcze w nadziei że, awantury o serwery nie będzię).

Czyli jeżeli nie ma tego w regulaminie, to co wy wybieracie serwer? Bo ja nie rozumiem...ot kolejna nieścisłość w regulaminie;)

Proponowałbym wprowadzenie poprawki...czyli jak chcecie wybierać klanom serwer na którym grają to napiszcie o tym w regulaminie, bo w tej chwili zabraniacie im grać na neutralnym, a w regulaminie nie ma choćby wzmianki o sytuacji kiedy obydwa klany nie mają serwera.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 08, 2011, 07:01:14 »
    Jeżeli klany nie posiadają serwera, wtedy też grają na serwerze z porozumieniem klanu trzeciego. Czyli mogą grać na serwerze zarówno HITMEN, WV, REF, PE, CW. Mogą nawet iść na serwery klanów zagranicznych. Ich wybór, jak chcą. Należy pamiętać, że właściciele serwera podczas meczu nie mają możliwości siedzenia na obserwatorze, na dodatek na panelu admina. Bo z tego co wiem, już ostatnia była taka sytuacja. Na panelu adminie siedzi TYLKO i wyłącznie sędzia meczu, a nie gracze, czy osoby nie grające w meczu. My nie wybieramy im serwera, Lygryss natomiast swoim postem chciał zapewne grzecznie zaproponować, albo też polecić te serwery.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 08, 2011, 14:32:39 »
    Czyli mogą grać na serwerze zarówno HITMEN, WV, REF, PE, CW.

Wymieniłeś tez serwer Celtów, lygrys od razu napisał w takim sensie ze jednak na CW nie zagrają bo nie bierzemy udziału w pucharze,wiec delikatnie mówiąc  decydujcie się chłopaki.

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 08, 2011, 15:23:48 »
    Jagielon - Lygryss napisał to biegusiem i nie do końca przemyślał sprawe. Wasz serwer stoi na hoście Katapulta, co oferuje wysokiej klasy rozgrywkę. Tak więc jeżeli ktoś chce, może grać na serwerze Celtów.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2011, 07:25:26 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Warder

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 09, 2011, 09:06:27 »
    Dokładnie, ja tylko ostrzegam że, skoro ten ktoś twierdzi że" forum założyłem to mogę je skasować" a nie lubi WSC(nie krył sie z tym nigdy jak z nim rozmawiałem) to mam obawy  że, padnie hasło" mój serwer więc moge na niego wbijać na haśle admina"...
    Oczywiście, to tylko czarny scenariusz, ale po ostatnim meczu DM nie wolno go wykluczać...(nie chodzi o sam skład DM, ale zajście na meczu)
    Dlatego powiem tak, jeśli oba klany wyrażą zgodę na grę na serwerze CW, protestować nie będę...Ale raz jeszcze odradzam, i tak jak pisał Kamillo tu nie chodzi o sam serwer tylko adminów, a moje posty to po prostu wyraz troski administratora o porządek na meczu, a nie jakieś nakazy i zarządzenia...

Zrobicie jak uważacie, ja swe zdanie wypowiedziałem...
    Wybaczcie że, wtrącam się do tego tematu.

PS.
    Jeśli zagracie na serwerze, i dojdzie do problemów, jakichś z adminowaniem, to..............ostro każdego kto przyjdzie, zgłosi to i spyta co zrobią organizatorzy w tej sprawie, od razu ostrzegam, by potem nie wystawiano mych nerwów na próbę...
    PS2.
    Obu drużynom życzę powodzenia...

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 09, 2011, 14:08:12 »
    Hmmm zablokowano wam temat to teraz tutaj na mnie najeżdżacie bo gdzie indziej nie ma miejsca...

Horace tylko zaproponował serwer, jeśli któraś ze stron nie będzie chciała grac na serwie CW, no to trudno przecież nie muszą i po problemie, ale widzę tylko ze panowie z PE aby szukają powodu do zaczepki.

Offline Horace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 09, 2011, 14:19:01 »
    Lygrysie zawsze można zmienić hasło admina na ten mecz.

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 09, 2011, 14:25:36 »
    Przerwać ten spam. To jest temat dla WSC i DM i to oni będą decydować/szukać serwera na którym zagrają. Wszelkie propozycje zgłaszajcie sobie w prywatnych wiadomościach. Posty zgłosiłem do moderatora.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 12, 2011, 08:32:47 »
    19 dziś ;) Prawdopodobnie będziemy mieć do dyspozycji serwer IG. :) Mapy ustalimy tuż przed meczem ;)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.