Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Stosunki  (Przeczytany 1022 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline crusherpl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Stosunki
    « dnia: Czerwca 03, 2011, 17:44:30 »
    Siema wciągnełem się tak mocno w M&B OIM Dziekie Pola że w 1 dzien doszłem do 180dnia robiłem tak różne misje aż wkońcu kazio król dał mi misje żebym odbił warszawe czytałem na forach róznych co ytzreba robic ja wybralem se tyszkiewicza kiszke i salege z tydzkiewiczem mam 20 stosunkow z kiszka 40 a z salega 48 i moje pytanie brzmi ile stosunkow trzeb amiec z jednym typem zeby zgodzil sie pojsc na warszawe? ;p dziekowac !

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Stosunki
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 03, 2011, 18:46:26 »
    To, chyba nie zależy od stosunków, tylko czy im się chce czy nie chce.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Aivar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Stosunki
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 03, 2011, 23:31:14 »
    przede wszystkim do stosunków
    im więcej tym lepiej i tym dłużej lord z tobą zostanie.
    to ile ma wojska i "wolnego czasu" też ma znaczenie, ale przede wszystkim stosunki

a że do tego jeszcze dochodzi losowość to ciężko ustalić jakąś granicę, ale chyba tak min +30 warto zrobić
    ale jak pisałem, im więcej tym lepiej
    pamiętaj też że Szacunek jeszcze bardziej polepsza stosunki z lordami.
    nie pamiętam szczegółów, ale jak cieszysz się bardzo wysokim Szacunkiem to zaczniesz spotykać lordów z którymi masz + 60,+80 albo i lepsze stosunki, mimo iż wcześniej ledwo ich poznałeś i zrobiłeś może z +20 albo i mniej.