Nie wiem czy taki podział jest potrzebny. Niektórzy gubią się w tym podziale, który jest teraz, a jak będzie więcej subforów, to i więcej niepotrzebnych tematów się pojawi. Takie jest moje zdanie.
Tez tak mysle, przy wymyslaniu dzialow na forum trzeba brac pod uwage jego przejrzystosc, wielgachne fora sa strasznie meczace i imo odpychajace (swietny przyklad - forum
www.totalwar.org.pl - teraz to jest juz przerost formy nad trescia, mimo ze kiedys to bylo fajne kameralne forum... brawa dla kogos, kto ostatnio wymyslil forum "skryptorium" -.- )
Na propozycje nowych subforum dla roznych modow jestem caly czas otwarty. Zastanawialem sie niedawno jaki mod bylby warty blizszego przedstawienia, ale nie znalazlem takiego drugiego jak TLD... moze ktos pomoze? (mam jednak wrazenie ze na wielkie mody to sobie jeszcze poczekamy...).
Ogolnie - nie ma co na sile probowac nasladowac uklad forum na talewordls, bo tutaj mamy inne warunki. Podzial dzialu modding tez mi sie wydaje zbedny ze wzgledu na przejrzystosc wersji obecnej. Tworzenie subfor dla modow dopiero tworzonych to tez chyba jakas pomylka - autorzy przedstawiaja (albo i nie) na bierzaco postep prac we wlasnych topicach i nikt sie jeszcze w tym chyba nie gubi?
Podzial offtopicu podejrzewam ze w przyszlosci nastapi, bo juz teraz natlok tematow sprawia ze calkiem jeszcze swierze umieraja naturalna smiercia.