Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Poczatkujacy , mody  (Przeczytany 1094 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Atomek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Poczatkujacy , mody
    « dnia: Czerwca 03, 2011, 10:36:17 »
    Witam od dzis zaczelem gre z Ogniem i Mieczem Dzikie Pola

Chcialbym zaczac od nowa gre poniewaz prawie wogole jej jeszcze nie ruszylem w sesie watku fabularnego

i tu moje pyt. czy jako poczatkujacy sciagnac sobie mod the last day czy nie bedzie dla mnie wtedy za trudno i czy to all ogarne ??

Jesli mam pl wersje gry i zainstaluje moda gra dalej bedzie po PL czy juz bedzie ang. ?

i gdy mam wersje gry 1.0 ten mod bedzie mi dzialal ? czy musze cos innego jeszcze sciagnac

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Poczatkujacy , mody
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 03, 2011, 14:15:52 »
    The las Days to mod do podstawki, a Dzikie Pola są na silniku Warbanda, czyli znaczy to, że ten mod ci nie wejdzie.
    Polecam wątek mody kompatybilne z DP- http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6772.0
    Jesli mam pl wersje gry i zainstaluje moda gra dalej bedzie po PL czy juz bedzie ang. ?
    DP cały czas będą polskie, a mod zależy czy ściągniesz spolszczenie.

Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord