Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Siemano  (Przeczytany 1138 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kiper1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Warto walczyć nawet w przegranej sytuacji.
    Siemano
    « dnia: Czerwca 01, 2011, 17:12:24 »
    Dosyć długo już jestem na tym forum, ale zapomniałem się przywitać, tak więc dużo osób może mnie nie kojarzyć. Dobra no to przejdę może do celu w jakim założyłem ten wątek.

Mam na imię Kacper mam 15(w lipcu 16) lat. Interesuję się historią(głównie średniowieczem), lubię też sobie pograć w nogę i na komputerze. W Warbanda gram chyba od roku z małymi przerwami. Co by to jeszcze napisać mieszkam w Zgorzelcu, jest to małe miasto graniczące z Niemcami, w sumie to przechodzę przez most i już jestem w Niemczech :D Większość może go raczej nie kojarzyć.

Tyle o mnie, pozdrawiam

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Siemano
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 01, 2011, 17:19:37 »
    Co by to jeszcze napisać mieszkam w Zgorzelcu, jest to małe miasto graniczące z Niemcami, w sumie to przechodzę przez most i już jestem w Niemczech :D Większość może go raczej nie kojarzyć.
    No jak to nie! Görlitz/Zgorzelec to jest bardzo znane miasto. Wg mnie jest niewiele mniej znane niż Suwałki (A Suwałki to dopiero małe miasto...), więc nie bądź taki skromny.

Witam serdecznie w naszym wspaniałym gronie. Lubuskie... Co wy tam macie... Skoro lubisz piłkę to pewnie kibicujesz Zagłębiu Lubin, dobrze trafiłem?
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline kiper1

• Użytkownik
    • Warto walczyć nawet w przegranej sytuacji.
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 01, 2011, 19:36:25 »
    Nie trafiłeś ;) Mimo, że mieszkam w pobliżu to jestem kibicem Lecha Poznań, mam jakiś sentyment do tej drużyny i zaimponowali mi tym, że wygrali w Pucharze UEFA z ManCity 3:1 szkoda, że SC Braga ich wyeliminowała w głębi duszy liczyłem, że przejdą dalej ;)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 01, 2011, 20:27:46 »
    Nie trafiłeś ;) Mimo, że mieszkam w pobliżu to jestem kibicem Lecha Poznań, mam jakiś sentyment do tej drużyny i zaimponowali mi tym, że wygrali w Pucharze UEFA z ManCity 3:1 szkoda, że SC Braga ich wyeliminowała w głębi duszy liczyłem, że przejdą dalej ;)
    Podobnie, liczyłem, że Lech zagra z Liverpoolem i go... pokona :D
    Witaj, witaj !

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 04, 2011, 17:33:03 »
    Witam Kiper!

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Alandar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 05, 2011, 10:12:49 »
    Ależ ty spamujesz Mus1c i witaj Kiper