Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak kupić????  (Przeczytany 1858 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ander67

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak kupić????
    « dnia: Maja 30, 2011, 19:17:29 »
    Witam posiadam obraz gry mount blade oim pytanie jak moge zarejestrować grę nie kupując już w pudełku i przepłacając w sklepie. Np. Gdzie kupić klucz produktu

Offline Tykersky

• Użytkownik
    Odp: Jak kupić????
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 30, 2011, 22:14:06 »
    http://allegro.pl/mount-and-blade-with-fire-sword-klucz-i1640966327.html takie cos jest na allegro.

I coś od mnie... nie bajeruj z obrazem płyty, masz pirata -_-*

Offline Aivar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 31, 2011, 08:52:36 »
    ja dawno dawno temu, pobrałem wersję z internetu, pograłem do 8 poz, później zapłaciłem kartą na stronie producenta i dostałem klucz do pełnej aktywacji.
    o ile pamiętam była do tego opcja w samej grze, gdy wyskakiwała informacja o potrzebie aktywacji, był chyba też przycisk przenoszący do miejsca gdzie można zrobić opłatę i dostać klucz.
    zakładam ze to ciągle tak można zrobić

Offline ander67

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 31, 2011, 10:46:06 »
    Fajnie ma gość klucze ale do innej wersji mi zależy na ogniem i mieczem pl. A mam obraz bo ściągnełem z neta a craca do polskiej wersji nie ma ponoć.(nie ukrywam że szukałem).

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 31, 2011, 13:32:14 »
    No bo nie ma cracka do polskiej wersji OiM i bardzo dobrze, to cie zmotywuje do zakupu, Oim kosztuje 39 zł.

Offline ander67

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 31, 2011, 14:10:31 »
    Dobra zakupiłem klucz do oim na stronie telaworlds i ściągam z tamtąd wersje fire and sword i moje pytanie czy jest spolszczenie do niej wersja 1.144 na necie widziałem ale nie wiem czy to nie lipa.

Offline Aivar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 31, 2011, 15:54:56 »
    Oficjalnie spolszczenia nie ma, te z internetu na 99% spolszczą jedynie menu a nie fabułę
    można by było skopiować pliki z Dzikich Pól ale przenoszenie plików między wersjami gry jest ponoć zabronione ;)

Offline fajmati

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 01, 2011, 16:31:13 »
    Zakup oryginalną teraz kosztuje 39.99 zł