Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NATIVE] Hell Fighters  (Przeczytany 5873 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    Odp: Hell Fighters
    « Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 29, 2011, 17:11:29 »
    ja nie płacze :) Chciałem tylko powiedzieć że nie lubię admin kidów :D

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 29, 2011, 17:25:28 »
    Jagielon, przeciez tłumaczyłem że my nie team killowaliśmy, tylko oni a my zostaliśmy niesprawiedliwie ukarani, czytaj ze zrozumieniem
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 29, 2011, 17:32:55 »
    A ja wam nie napisałem, żebyście się TYLKO skarżyli JokeRowi ;/ Zapraszam na TS ...

P.S. I skończmy, bo takie dyskusje prowadzą do zamknięcia tematu.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 29, 2011, 17:38:23 »
    A ty chyba nie zrozumiałeś mojego przesłania, mało kogo obchodzi ze cb i twojego kolegę złe potraktowano na serwerze HF. Mnie to tak naprawdę w ogole nie interesują że was wyrzucili, Tak samo i oni mogliby spamować w waszym wątku że ich oskarżacie nie wiadomo o jakie przestępstwo, radziłbym troszkę wyluzować  
    Jakbyś nie zauważył administratorzy tego o to forum nie lubią ja k są kłótnie w tematach klanu, a ty do właśnie do takiej kłótni dążysz.

PS down:
    A ja radziłbym zmienić baner, Celtic Warriors dawno upadło. Jeśli Ciebie nie obchodzi ten wątek to po co się udzielasz?
    A ja radziłbym stworzyć w twoim klanie coś więcej niż nazwę i temat na tawernie.
    Co innego wątek a co innego twój płacz/żal na HF
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2011, 18:38:22 wysłana przez Jagielon »

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 29, 2011, 17:50:42 »
    A ja radziłbym zmienić baner, Celtic Warriors dawno upadło. Jeśli Ciebie nie obchodzi ten wątek to po co się udzielasz?
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 29, 2011, 19:18:10 »
    Panowie z jatu jeśli chcecie uczciwości mogę dać wszystkim co się teamkillowali perma, bo taką karą jest ten występek. Powinniście się cieszyć i podziękować adminowi, że dostaliście tylko kicka, a nie wyżalać się na tym forum i żądać przeprosin. Następnym razem nie będziemy tacy mili i od razu posypią się permy, a co do klanu JNiMWwD to wątpię by was pierwsi teamkillowali, gdyż często bywają na naszym serwerze i potrafią się zachować kulturalnie.

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 30, 2011, 01:46:39 »
    No jasne , masz admina i zawsze masz rację? Sądzę iż  panowie z JaTu mają rację . Skoro zostali sprowokowani to honor nakazał się bronić , a nie dać się wyrżnąć jak świnie . Myślę ze przeprosiny wchodzą w grę za zbyt szybko wyciągnięte wnioski , które zaowocowały w kicka .Ale to tylko moje zdanie .
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Czerwca 30, 2011, 08:57:19 »
    Żeby rozwiać wasze wątpliwości przygotowałem specjalnie dla np. Kolaczowa i Sancho Panchy screeny na których widać kulturę klanu Jatu.

PS. Sorrki że z Worda, ale tylko w tym programie dało sie zaznaczyć kilka oddzielnych linijek nie likwidując poprzedniego zaznaczenia.

(click to show/hide)

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 11, 2011, 18:32:18 wysłana przez Joker1997 »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #68 dnia: Czerwca 30, 2011, 09:22:24 »
    Widzę, że bez pomocy nie potraficie opanować sytuacji... Temat zamykam, zastanowię się co z nim zrobić.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 11, 2011, 18:39:22 »
    Nasz temat zostal odblokowany, a informacje o nas zaktualizowane. Prosilbym o nie spamowanie, gdyz nie chcialbym, aby poprzednia sytuacja sie powtorzyla :)

PS: Sorrki za bledy, ale jestem u cioci w Anglii i nie mam na tym kompie polskich znakow :D

Pozdrawiam JokeR

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 13, 2011, 10:45:35 »
    Pewnie doszly was sluchy ze "HF przegralo z TBSR", prawda jest taka, ze:

1. Sparing mial byc treningowy, gdyz pozwolilismy owemu Shykorowi czy jak mu tam na 2 najemnikow w sparze 3 vs 3 (buahaha :D)

2. Sparing odbył się na otwartym serwerze znalezionym przez Shakyora więc osoby z HF które grały opusciły serwer kiedy zaczely wbijac na niego inne osoby (Z tego co mi wiadomo byl wtedy wynik 3:2 dla HF), wiec kiedy moi ludzie opuscili serwer owy Shykor uznal ze wygral z nami walkowerem co jest smieszne.

To by bylo na tyle, takie male sprostowanie :)

PS: Zaproponowalismy im sparing na zamknietym serwerze (naszym lub pozyczonym) Ale sie jeszcze nie zdecydowal...

Sorrki za bledy powody mysle, ze juz sa wam znane ;d

Offline Krzyn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 13, 2011, 17:02:14 »
    Szczerze powiedziawszy nawet nie wiem co to za klan TBSR.

Przeklęte niedoinformowanie.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 13, 2011, 17:05:29 »
    Będę tego żałować : tbsr.bnx.pl

Poza tym potwierdzam słowa Jokera, sparing beznadziejnie zorganizowany (a dokładniej wcale).

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 13, 2011, 18:42:35 »
    Od dzisiaj obowiazuja nowe rangi !

HF- Fighter (klanowicze, kapitani, liderzy)

HFv- Wtajemniczony (Jest to ranga ktora, dostaje rekrut po uplywie 1-2 tygodni, ranga ta nie posiada limitu czasowego, aby awansowac z owej rangi trzeba zdac testy z jednostki/ek, którymi dana osoba bedzie grala w klanie)

hf- Rekrut (Ranga, ktora dostaje nowicjusz po przyjeciu podania)

PS: Dzieki Zumbagi za potwierdzenie moich slow ;d

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 15, 2011, 14:04:01 »
    Wczoraj wieczorem HF rozegralo sparing z ZBJ, po zacietej walce, sparing zakonczyl sie zwyciestwem HF 18:2. Dziekujemy za zacieta walke i mila atmosfere, w ktorej odbyl sie sparing :)

Screeny wkrotce.

PS: Sorrki za bledy powody mysle ze juz sa wam znane :D