Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NATIVE] Hell Fighters  (Przeczytany 5807 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    Odp: Hell Fighters
    « Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 27, 2011, 21:55:21 »
    A może powiecie coś o sparingach? Graliście z kimś ostatnio?

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 28, 2011, 06:53:44 »
    Ostatnio nic nie graliśmy, ale jutro z ZBJ gramy i w sobotę z EWN ;)

Offline Arturos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 28, 2011, 07:22:18 »
    Powodzenia już chyba życzyć nie trzeba bo klan rozwinął się pod ten stopień że posiadają własny serwer i troszke ludzi też mają :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 28, 2011, 08:11:14 »
    Właśnie, co do serwera to stwierdziliśmy, że nie będziemy go opłacać na lipiec, gdyż większość klanu wyjeżdża.

Serwer wznowimy w sierpniu :)

Piszę o tym, żebyście nie pomyśleli, że jak chwilowo nie ma serwera to klan się rozpadł  :D

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 29, 2011, 15:44:40 »
    Witam wszystkich szanownych mężczyzn i nie mniej szanowne kobiety!

Piszę ten post w sprawie bardzo ważnej. Byliśmy bardzo zasmuceni, kiedy nasz nowo powstały klan, wszedł odprężyć się w liczbie 2 ( słownie dwóch ) ludzi na serwer Hell Fighters. To, co tam zastaliśmy niemiło nas zaskoczyło. Mówię o dziecinności adminów i ich podejścia do gry i zasad fair play. Mam na myśli mianowicie banowanie i kickowanie nas, za to, ze broniliśmy się przed team-killerami. Dwóch graczy z obcego nam klanu, zaczęło nas atakować, więc my honorowo się broniliśmy. Niestety, dziecinność adminów kazała im zbanować nas, a tamtych tylko wyrzucić ( i tak wrócili ). Żeby nie było że to tylko kolejna głupia prowokacja, mamy na to dowody. Oto one:

http://imageshack.us/photo/my-images/7/2011062500006.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/30/2011062500005.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/27/2011062500004.jpg/

Mam nadzieje, że usłyszymy chociaż szczere "przepraszam".

Dziękuje za wysłuchanie - Jatu_Mercanery_Raider
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 29, 2011, 15:50:59 »
    Co do dziecinności admin na serwerze HF. Potwierdzam ten fakt gdyż grałem sobie ostatnio jakiś admin z klanu HF zaczął wypisywać że jeśli jeszcze raz zrobimy głosowanie na zmianę mapy to nas wszystkich pobanuje. Nie mam zamiaru nikogo z klanu Hf obrażać ani urażać chodzi mi tylko o to że adminami powinny być osoby kompetentne. Nicku admina nie pamiętam bo było to dość dawno temu.

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 29, 2011, 15:53:33 »
    Dziękuje za słowa poparcia, my także nie mamy na celu obrażanie nikogo, tym bardziej nie kierujemy tego do wszystkich adminów. Domagamy sie poprostu krzty honoru.
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 29, 2011, 15:55:11 »
    Eh, wywaliłem was wszystkich, i to nie jeden raz. Ciągle wracaliście i sie tk-owaliście. A jeden z was dostał bana na godzinę za wyzywanie mnie od noobów i dzieci, ale oczywiście tego już na screenach nie macie. Śmieszni jesteście.

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:03:48 »
    Eh, wywaliłem was wszystkich, i to nie jeden raz. Ciągle wracaliście i sie tk-owaliście. A jeden z was dostał bana na godzinę za wyzywanie mnie od noobów i dzieci, ale oczywiście tego już na screenach nie macie. Śmieszni jesteście.
    Jeśli oni ich nie mają to ty powinieneś je mieć. Przynajmniej tak mi się wydaje

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:06:16 »
    Jeśli oni ich nie mają to ty powinieneś je mieć. Przynajmniej tak mi się wydaje
    Po co miałem robić screeny jak się TK. Co mnie to obchodzi ? Po prostu ich wywaliłem, bo takich przypadków codziennie jest dużo. Koniec tematu.

@down Człowieku odpuść sobie. Wszyscy którzy się zabijali na respie dostali po kicku i się skończyło, ale nie Twój kolega musiał dorzucić ''admin kid'', więc dostał bana na ochłonięcie.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2011, 16:17:17 wysłana przez Vodka »

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:12:58 »
    Nie ma końca tematu, nas team killowali inni ludzie, jak widac po screenach i to my zostaliśmy ukarani! A poprzednim postem udowodniłęs tylko swój brak odpowiedzialności i dojrzałości do bycia adminem. Tak, mój kolega nazwał Ciebie "admin kid" i za to dostał bana, wstydzisz sie przyjąć z honorem krytykę?

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:21:46 »
    Eh, a nie lepiej wejść na TS i sie jakoś dogadać ? Poskarżyć się dowódcy klanu albo cos innego ?

Zapraszamy na TS i rozwiążemy problem ( Kolaczowa również to dotyczy )

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:23:35 »
    Mam zamiaru iść do jokera i się mu skarżyć bo to i tak nic nie da.

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:38:19 »
    Nie będe sie skarżył, bo kiedy próbowałem to robić podczas gry na serwerze, inni klanowicze mieli bardzo stronnicze zachowanie i nawet nie myśleli o tym, żeby coś zrobić

Pozdrawiam

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:57:09 »
    Nie rozumie was trochę, nie podoba wam się zachowanie adminów na danym serwerze to po cholerę na nim gracie?? Oni za niego płacą, oni ustalają zasady itp wiec jeśli widza ze ktoś TK to normalne ze kickują/banuja. Ich serwer, ich podwórko to wy się macie do zasad serwera stosować, a nie admini do was... Jest wiele innych serwerów np klanu IG tylko jestem ciekawe co jak was oni z kickuja, co w tedy będzie, do kogo polecicie z płaczem??