Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Werbuje nowe jednostki ale ich nie ma w oddziale.  (Przeczytany 2666 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tykersky

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Werbuje nowe jednostki ale ich nie ma w oddziale.
    « dnia: Maja 30, 2011, 18:14:02 »
    Witam, mam taki problem,  tzn wykonalem juz misje z odbiciem Warszawy i Król Kazik powiedzial mi ze moge rekrutowac jednostki w Koronie i na Litwie. Wiec zajezdzam do jakiegos miasta, wybieram Kasztelana i sa tam do wyboru jednostki, no i klikam np Husarie i pisze tam ile oni kosztuja i jakies 4 dni czy cos - nie wiem o co chodzi z tymi dniami. I werbuje ich, widze ze kase mi zabralo za werbunek, wiec sprawdzam czy sa w oddziale.... i nie ma, zadnych nowych zakupionych jednostek. Wiec co jest  grane ?? Mam teraz misje "Protestanckie błędy" w ktorej trzeba pojmac szwedzkiego lorda. Mam najnowszego patcha 1.017. Prosze o pomoc, gdyz moja armia sklada sie z jednostek ktore byly jeńcami u wrogich lordów.

Offline Aivar

• Użytkownik
    Odp: Werbuje nowe jednostki ale ich nie ma w oddziale.
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 30, 2011, 19:08:29 »
    Po wskazanym czasie wracasz do kasztelana i będzie mówił iż ma dla ciebie jakieś tam jednostki
    na samym dole pod spisem jednostek do zamówienia będzie : Odbierz Rekrutów , jak to użyjesz to dostaniesz poprzednio zamówione wojsko i będziesz mógł te jednostki znowu zamawiać

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2011, 19:43:02 »
    Tykersky z tym werbowaniem w Koronie i na Litwie, chodzi o to, że możesz rekrutować jednostki ze wsi.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 30, 2011, 22:15:21 »
    Faktycznie, wszystko ładnie działa, dzieki za informacje :)