Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wojny?  (Przeczytany 3132 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andreew

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wojny?
    « dnia: Stycznia 19, 2008, 10:03:21 »
    Cześć. Jestem waselem króla nordów, który prowadzi wojnę z tymi zielonymi i pomarańczowymi, ale z jeszcze dwoma królestwami nie ;/. Czy można jakoś rozpętać wojnę z innym królestwem? bo wszędzie już zamki przejolem oprócz tym głównych , tych króla bo tam nie ma opcji "oblegaj..." czy także da sie oblegać te główne?

Offline Sebastian1015

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • [ctrl]+[alt]+[delete]...I Życie Staje Się Prostsze
    Odp: Wojny?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 19, 2008, 12:41:11 »
    Jeżeli chodzi o zamki to w wersji 0.903 możesz oblegać zamki przeciwnika. A co do wojen to próbój atakować karwany tych którzy nie walczą z toba.

Offline Andreew

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 19, 2008, 12:58:45 »
    Mam versje 0.897 i jak atakuje i miałem te kontakty czy jakoś tak to miałem na -80 i nie moglem oblegać;/ o i jak przejąc te główne zamki?? np Reywadin Sargoth czy jakoś tak

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 19, 2008, 13:19:19 »
    Lol, te np. Reywadin i sargoth to są miasta. Możesz je oblegac tylko w wersji 0.9xx.
    Co do wywoływania wojen to jest różnie. Raz wybucha jak masz -20 a nieraz jak -100.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2008, 13:20:58 wysłana przez Emil »

Offline Andreew

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 19, 2008, 13:32:24 »
    spoko już wszystko wiem tylko jedno pytanko :D jak bym chciał grac w te 0.9XX to mogę jakoś skopiować moja postać i wgrać sobie do wersji 0.9xx i nią grac?? i czy w wersji działa zarządzanie podbitym zamkiem ?

Offline marcin20000

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 20, 2008, 18:14:34 »
     zamek działać działa ani nie wyrzuca  do winda ani nic, mozesz zostawić garnizon ale niepostawisz budynków tak jak w wiosce .... z maistem podobnie, tez budynków nie postawisz;)

Offline Andreew

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 20, 2008, 19:26:37 »
    wlasnie chodzi mi o te stawianie budynkow czyli "zarzadzane zamkiem" bo w versji 0.894 pisze "niedostępne w tej wersji Mount & blade"

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 22, 2008, 08:48:50 »
    spoko już wszystko wiem tylko jedno pytanko :D jak bym chciał grac w te 0.9XX to mogę jakoś skopiować moja postać i wgrać sobie do wersji 0.9xx i nią grac?
    To było już wiele razy wyjaśniane. Możesz skopiować postać, ale kopiuje się jej doświadczenie, statystyki i złoto. Wojsko Ci się nie skopiuje do innej wersji.

Offline ARGAIL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 01, 2009, 13:11:59 »
    Mam trudne pytanie !!!

Kto wie od czego zależy fakt że po wygranej bitwie raz wrogi lord się dostaje do naszej niewoli a raz nie ???  

Mam wojnę ze Swadianami i sobie ubzdurałem że wyłapię króla i wszystkich lordów a potem po kolei bez stresu że jakiś swiadański lord mnie zaskoczy z tyłu zdobędę wszystkie zamki i miasta swadian i już !
    Taki mam cel i konsekwentnie go realizuje-mam już Harlausa i 9 lordów !

Kto wie niech mnie oświeci !

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 01, 2009, 13:26:57 »
    Od farta. Tak samo z włościami kiedy masz już swoją wioskę.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.