Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Eskortowanie karawany  (Przeczytany 2172 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adric

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Eskortowanie karawany
    « dnia: Maja 28, 2011, 16:45:37 »
    Ostatnio jedyne zadania jakie dostaje od wójta w jakimkolwiek mieście to eskortowanie karawany. Zrobiłem tego z 5 z miasta Jakiela i nic. Dalej chce żebym eskortował karawanę. Tak jest w każdym mieście, niezależnie od tego ile questów wykonam. Mam win 7 i gram bez modów.

Offline BladeXXX

• Użytkownik
    • My name is Lancelot
    Odp: Eskortowanie karawany
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 28, 2011, 16:58:18 »
    Nie sądze że to jest błąd. Poprostu wykonuj te zadania.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 28, 2011, 17:30:08 »
    Najlepiej nie rób misji z konwojem karawany. I tych z pędzeniem bydła do innego miasta też. Są nieopłacalne i zbyt czasochłonne. Chyba, że faktycznie nie masz nic innego do roboty. Co do faktu, że tylko takie misje dostajesz musisz poczekać aż inne się znowu pojawią. One mają jakiś określony czas co ile się odnawiają. Możesz też poszukać moda, który zmienia częstość i rodzaj pojawiania się misji.

Offline Adric

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 28, 2011, 17:36:13 »
    Ja te misje robie żeby miasto mnie beardziej polubiło.  BladeXXX to jest błąd żeby 10 razy z rzędu ta sama misja była.

Offline Twinfire

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 28, 2011, 20:44:02 »
    Takie misje jak Zapłać okup albo wyeliminuj bandytów pojawiają się co jakiś czas. A eskortowanie karawan to misja podstawowa przydzielana jeśli nic innego nie jest dostępne. Porób coś innego przez dłuższy czas, to zobaczysz.
    "Wspaniale! Czas na świętowanie... ser dla każdego! Czekaj, skreśl to. Ser dla nikogo. Sądzę, że to też może być uroczystość zwłaszcza, jeśli nie lubisz sera, prawda? Sporo tu namieszałeś, jak jakiś mały szczur. Ale wciąż nie dostaniesz sera. No, może troszeczkę." - Sheogorath, Książę Szaleństwa (Oblivion, Shivering Isles)
    "Na żadnej imprezie nie ma brzydkich kobiet, jest tylko za mało alkoholu."
    "Bo człowiek nie wie, co to życie, dopóki po raz pierwszy nie rozbierze kobiety." - Carlos Ruíz Za