Podczas grania natknąłem się na kilka dziwnych rzeczy, nie wiem czy ktoś tak miał wcześniej
1. W tym pierwszym zadaniu gdy trzeba uratować brata kupca z kryjówki bandytów, nie wiem czemu gdy wchodzę i klikam by zaatakować, gra się zawiesza, i albo muszę otworzyć menedżera zadać (m&b nie odpowiada i appcrash) albo gra się zawiesza i pochwili wyskakuję pare errorów (zapamiętałem rgl error i mesh cośtam) i gra się wyłącza.
2. postanowiłem sobie sprawdzić to całe menu oszustw (po zrobieniu save'a na wszelki). Posprawdzałem sobie, wszystko spoko, tylko chwilę po tym nagle zacząć się spam komunikatów głosowych, że jakiś wielki oddział zmierza ku naszemu zamkowi (nie mam żadnego zamku), drwale widzieli jakąś armie i tak cały czas, co jakiś czas pojawiał mi się komunikat o jakimś oddziale przy jakiejś lokacji ale tam nic nie było. Po wczytaniu sprzed bawienia się oszustwami to samo + w miastach i innych interakcjach pojawiają mi się opcje z oszustwami (np przekonanie do czegoś lorda czy wygranie oblężenia) i chciałbym to jakoś wyłączyć :x
3. W native i innych modach podczas przyspieszania czasu na mapie świata czasami była lekka zacinka ale nie przeszkadzało to. W tym modzie podczas przyspieszania fpsy mi spadają do poniżej 10, jakieś rozwiązanie?
Sporo tego, ale tak to u mnie wygląda :s
edit: co do spadków przy przyspieszaniu czasu to samo jest przy odpoczywaniu w obozie/mieście :v