Modyfikacja jest calkiem fajna pozwolę sobie wypisać wady i zalety które "JA" zauważyłem.
Zalety:
- Większa Możliwość zabawy M&B dzięki temu modowi
- Śmieszne teksty i nazwy postaci
- Możliwość posiadania większych armii
- Nowe fajne jednostki (STRZELCY!!1111 których by się NATO nie powstydziło) ;D
- Dość ciekawe rozwiązanie dowodzenia i zarządzania Lennami.
- Wojskowi Trenerzy dzięki którym możemy podnosić skille za kasę.
Wady:
- Utrudniony Handel(Duże ilości bandytów)
- Duży nacisk na bronie 2-hand
- Kłopoty z wyżywieniem większych Armii (powyżej 500 jednostek trzeba biegać od miasta do miasta po żywność)
- Templariusze rzucają się (mimo iż mniej liczebni) na wrogów i giną
- Zbyt dużo budynków dodających Renomę
- ZA DUŻO CZITÓW!
to są wady i zalety które do tej pory zauważyłem i dość bolą szczególnie to czitowanie.
fajnie by też było gdyby do tej modyfikacji zostały dodane inne fajne teksty z Twierdzy. np. przy obleganiu zamku tekst inżyniera "Przygotować katapultę" i więcej innych smiesznych textów :)
przydałby się też jakiś pośrednik(który by się pojawiał w miastach) od którego można by rekrutować jednostki strzeleckie, aby nie biegać do Twierdzy Łowców, z Królestwa Swadii... i możliwość większej ilości broni(silniejszych) 1-hand.
i również mam kilka pytań.
- Da się jakoś wyłączyć te info o Dodatkowym doświadczeniu za inteligencję? (bo przeszukałem wszystkie opcje i trafiłem tylko na czity w których też tego nie było)
- Czy istnieje jakaś możliwość Poślubienia swojego towarzysza? bo (bez urazy) ale wszystkie Księżniczki, Lady, to same pasztety =,=
- I czy jakoś da się zabrać/przekleić w plikach sztandar Rolfikowika? bo on ma taki fajny Polski sztandar. i taki chciałbym mieć.