Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy ma być trochę broni palnej w NO dostępnej dla gracza?

Tak
    Nie

Autor Wątek: [WB] [SP]Nowa Ojczyzna PL  (Przeczytany 860624 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [WB] [SP]Nowa Ojczyzna PL
    « Odpowiedź #1830 dnia: Stycznia 27, 2013, 16:44:39 »
    A skąd mamy wiedzieć? Po prostu nie pojawia się jak dotąd, więc jest to jedynie sfera domysłów. Pozdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline VenshiR

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Obsesyjny Gothicowiec i Warbandowiec.
    « Odpowiedź #1831 dnia: Stycznia 27, 2013, 19:16:49 »
    Bidny akosmo, cały czas zapracowany. Ostatnio był na forum 3 miesiące temu.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #1832 dnia: Stycznia 27, 2013, 19:45:21 »
    Akosmo jak mówiłem nie ma czasu. Chodzą słuchy, że wyjeżdża na delegacje. Ja mu się nie dziwie, że woli jeździć na delegacje niż pracować nad modem który mu nie włoży nic do garnka :P
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1833 dnia: Stycznia 27, 2013, 19:55:25 »
    "Chodzą słuchy"
    Osmarkałem monitor przez ciebie monitor. Przecież napisał niegdyś o tym, a ty tworzysz tutaj jakieś niestworzone historie, jakby Akosmo się z tobą kontaktował. Boże jak śmieszny jesteś :D
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #1834 dnia: Stycznia 27, 2013, 20:00:36 »
    Co to za moda na kolbowego królika?
    (click to show/hide)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1835 dnia: Stycznia 27, 2013, 20:05:29 »
    To jest znak spamera i banity :D
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Serakasve

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1836 dnia: Stycznia 28, 2013, 07:23:52 »
    Skorzystałem z sposobu PruBaka ale przy 10% wyskakuje mi błąd i nie mogę pobrać czemu?

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #1837 dnia: Stycznia 28, 2013, 13:25:11 »
    Może Ci wysłać G-mailem jako załącznik co?
    Ja na szczęście pobrałem moda kiedy nie było tych całych wariacji...

Offline ZaThoN?!

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1838 dnia: Stycznia 28, 2013, 18:45:10 »
    jak chcecie mogę wrzucić moda na któryś z hostingów tylko zależy czy moge

Offline matix522

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1839 dnia: Stycznia 28, 2013, 20:32:12 »
    chciałbym się zapytac jak nabic punkty do broni palnej bo w menu postaci sie nie da
    Dynastia Euroazjatycka Rządzi

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1840 dnia: Stycznia 28, 2013, 22:18:08 »
    W 1.85 się nie da.

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1841 dnia: Stycznia 28, 2013, 22:42:16 »
    Wszystko co tu pisze to ogromny wall of text więc spytam się profilaktycznie - czy ten mod jest po prostu dużą nakładką na singla i nie zmienia mapy, ani hm... klimatu gry? Z opisu takie coś nie wynika ale chciałbym wiedzieć jak mod sprawdza się w praktyce.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1842 dnia: Stycznia 28, 2013, 23:24:31 »
    To jest "nakładka", ale z wieloma dodatkami, które zmieniają klimat Calradii na klimat... akosmo-iczny :P

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #1843 dnia: Stycznia 28, 2013, 23:29:47 »
    @ TheToxicAvenger:
    Jest to zlepek kilku modyfikacji, wklejone dodatki [domyślam się, że z M&B Repository], oraz komponenty stworzone przez twórcę moda - Akosmo.
    Mapa jest "delikatnie" rozbudowana o nowe obszary, gdyż dodane jest nowe królestwo, oraz wiele więcej zamków, wiosek i kilka miast.
    Klimat jest rozszerzony niż podstawka i jeśli szukasz typowego średniowiecza to tutaj go nie znajdziesz. Jest to spowodowane dodaniem broni palnej [!], nowych frakcji tj. mroczni rycerze z hełmami w kształcie czaszek, samurajami zwanymi "Ronin", templariuszami, assasinkami, itemków w postaci papierosków itp.
    Modyfikacja także obejmuje pkt. doświadczenia czy też relacji i jest ona inna niż w podstawce, czyli czegoś więcej lub mniej.
    Jak sama nazwa wskazuje - "Nowa Ojczyzna" - jest to coś innego, nowego, do tego, co się przyzwyczailiśmy z innych modów tematycznych.
    Plik nie jest "duży", więc śmiało można go zainstalować, nawet tylko po to żeby sprawdzić czy mod spełnia nasze oczekiwania.

The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline kamyk221

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1844 dnia: Stycznia 29, 2013, 04:33:07 »
    Nie wiem czy to błąd ale grając sarranidami mam pozytywne relację z zakonem templariuszy, trochę to dziwne bo przecież oni są wrogo nastawienie nawet do zwykłych sarranidzkich wieśniaków a z kolei tolerują jednego z emirów... Gdybym grał przeciwko sułtanatowi to pewnie by mi to było na rękę ale w obecnej sytuacji nie jestem w stanie wspomóc moich braci w walce, da się jakoś temu zaradzić?

Gdyby jeszcze ci templariusze byli słabi jak zwykli bandyci to byłoby to do zniesienia ale oni są w stanie czterdziestu osobowym oddziałem powalić trzy razy liczniejszą armie a dość dużo kręci się ich po piaskach pustyni i karawany praktycznie nie dojeżdżają do miast.