Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy ma być trochę broni palnej w NO dostępnej dla gracza?

Tak
    Nie

Autor Wątek: [WB] [SP]Nowa Ojczyzna PL  (Przeczytany 862552 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YeYe

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: [WB] [SP]Nowa Ojczyzna PL
    « Odpowiedź #1455 dnia: Września 30, 2012, 09:18:20 »
    Yeye powinieneś dostać ostrzeżenie za promowanie piractwa !

1. Wyjebane na to mam
    2. 60% osób na świecie ma gry pirackie więc nie wiem o co się rozchodzi... Wiesz, nie wszyscy lubią wydawać kwity na gre która kosztuje np. 40 zł jak można ją mieć za free.

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1456 dnia: Września 30, 2012, 09:26:08 »
    Tyle że to jest kradzież a nie posiadanie gry za free.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #1457 dnia: Września 30, 2012, 09:36:03 »
    A Na Tym Forum, piractwo jest karane. Tak więc rozglądaj sie czy aby jakiś "korsarz" cie nie ma na oku;)
    ps. Widzę że nikt z nowych chyba nie czyta regulaminu nim zacznie sie udzielać;/
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Markoz.

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1458 dnia: Września 30, 2012, 10:29:08 »
    A morał tej bajki ,jest krótki i niektórym znany - Nie promuj piractwa ,bo zostaniesz...zbanowany. [Ewentualnie się nie przyznawaj i wypieraj że masz pirata.]

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1459 dnia: Września 30, 2012, 10:45:09 »
    I jeszcze pirat za grę którą można kupić za 3 dyszki.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #1460 dnia: Września 30, 2012, 11:00:28 »
    W empiku widziałem tydzień temu warbanda +OiM, za 26 złotych, oczywiście do tego ze steamem;) Nie rozumie więc tego trochę;/
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix

Offline xdax1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1461 dnia: Września 30, 2012, 13:25:03 »
    Jak można nie mieć werbanda  jako oryginał?
    40 zł? ty w ogóle patrzałeś ile teraz kosztuje?

Ja kupiłem "Mount & Blade - Złota Kolekcja"(Mount & Blade,Mount & Blade Warband + Mount & Blade Ogniem i Mieczem) za 17 zł.
    Nie stać cb  wydać 17 zł? (można kupić tu http://www.3kropki.pl/p/9/2/0/mount_blade_zlota_kolekcja.php           

A teraz radzę zakończyć ten spam.      

Offline bezlitosny

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • Król Wikingów
    « Odpowiedź #1462 dnia: Września 30, 2012, 16:56:23 »
    dzieci! za 40 czy 17 zł to ja mam obiad a nie pieprzoną gre! i skończcie się kłócić bo wszyscy gówno o życiu wiecie.
    Veagirskie strzały nie dadzą rady mnie zatrzymać

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #1463 dnia: Września 30, 2012, 17:19:58 »
    Kolego, nie jestem dla Ciebie dzieckiem to raz. Dwa ja obiad sam sobie gotuję i zapewniam ze nie wydam na niego więcej jak 15 zł. Po trzecie, o życiu mało wiem bo mam dopiero 24 lata i idę w ciemno ze i ty wiesz tyle samo jak nie mniej.
    Ps.Koniec spamu,temat nie do tego. Co to teraz za moda się zrobiła że byle tylko nabić sobie posta , ba , przy okazji wykazać się inteligencją(w złym tego słowa znaczeniu).Admini tego nie widzą?

Offline bezlitosny

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • Król Wikingów
    « Odpowiedź #1464 dnia: Września 30, 2012, 21:50:13 »
    z góry przepraszam,zwracam honor ale z tego co można wyciągnąć czytając te posty, to to iż autorzy to dzieci, mi szkoda kasy na gry chyba że za 20-40 lat ktoś zrobi pudełka do gier które można zjeść albo nie wiem założyć na siebie czy chociaż zadzwonić do pizzerii...
    Veagirskie strzały nie dadzą rady mnie zatrzymać

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1465 dnia: Września 30, 2012, 23:04:35 »
    Człowieku ile ty masz lat? No proszę cię. Ja nie pracuje ale wiem jakie jest życie, wiem też że 20 zł to nie dużo. Zaraz napiszecie że dla niektórych to dużo ale taka prawda że cena nie jest duża zamiast paczek papierosów spokojnie by straczyło. Nie rozumiem twojego porówniania czy dla ciebie liczy się tyllko co można zjeść? Z twoiego posta wnioskuje że jesteś dorosły to co zamiast kupić dzieczynie kolczyki lub wisiorek czy cokolwiek zabierzesz ją do Macdonalda?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #1466 dnia: Września 30, 2012, 23:23:07 »
    bezlitosny, nie żal Ci 20-40zł na pizzę, którą wrąbiesz w kilka minut, a na grę - produkt jakby nie było luksusowy - w którą gra się długimi godzinami już tak? Sorry, ale masz nieźle zrąbany system wartości. A za dalsze propagowanie złodziejstwa, żegnamy.

zabierzesz ją do Macdonalda

Heh, nie ma to jak romantyczna kolacja w Macu - marzenie każdej kobiety. ;D

Offline Markoz.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1467 dnia: Października 03, 2012, 06:17:26 »
    Zabiliście temat piractwem.
    Zepsuliście go.
    Mial ktoś buga z Zbroja Zjednoczenia dająca do wszystkiego +0 , Gołym szambelanem i wszystkimi skillami na "maksymalny poziom" mimo iż można je najzwyczajniej podnieść ?

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #1468 dnia: Października 03, 2012, 11:46:45 »
    Dla mnie nie było trudnością wydać 40 zł jak kupowałem Warblanda tylko znalezienie go, bo jak chodziłem po różnych sklepach to widziałem tylko komplet M&B za 90 zł. A ja chciałem tylko warblanda bo tylko jego nie miałem i wreszcie w Empiku była nowa dostawa i wykorzystałem szanse i kasę, i nie żałuje.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1469 dnia: Października 03, 2012, 14:31:18 »
    Gołego szambelana (masz na myśli tego doradcę od militariów?) to ja mam chyba w każdym modzie. Mało tego - w jednym nie ma już torsu!