Mod świetny ,naprawdę godny polecenia ,ale mocno się zawiodłem gdy najemnicy z twierdzy łowców (Ci z akrebuzami ,pistoletami itd ...) już od poziomu żołnierza przestali mnie bawić (do poziomu wartownika to aż miło przyglądać się z boku :) ) ... Niedość ,że dostali same pistolety (tak tak i jeszcze tarczę z mieczem) ... to potem już można zrobić z nich tylko konnych :/ ... Prosiłbym usilnie twórcę moda o to aby te jednostki miały również możliwość awansowania na coś w rodzaju "zawodowych strzelców" z "długimi" strzelbami czyli o możliwość robienia z nich nie tylko klasy konnej pod koniec gdy już będą wyekspieni ... Druga irytująca sprawa według mnie to miecznicy słowiańscy ... Ok ,wymiatają i są cool ,ale dla mnie trochę dziwna sprawa że jednostka wyekspiona słowiańska jest pozbawiona TARCZY ! Fajnie byłoby zobaczyć także w tym wypadku drugą drogę rozwoju dla tej jednostki nie tylko samego miecznika ... mur z tarcz traci wtedy urok bo ... nie ma tarcz :P ?... to tyle z mojej strony . Mam nadzieję ,że moje uwagi i prośby dostrzeże twórca ,a ja wracam do tworzenia mojej nowej ojczyzny ^^ ...