Kurka wodna, niecały tydzień mnie było a tu tyle pytań. Na kilka odpowiem:
a co jest z tą księgą kupiecką kupiłem ją pokazała się opcja w menu obozu ale nie mogę jej użyć
Jak już masz księgę to idziesz obojętnie to jakiegoś tam miasta i sprawdzasz ceny, i jak już przeprowadzisz pierwszą taką ocenę cen na rynku to już będziesz mógł prowadzić rejestr.
1. Czy mod jest w języku angielskim? Mod jest godny opublikowania na frach angielskich bo jest świetny :)
2. Czy w mieście da sie wzniecić powstanie?
1. Nie mod jest po polsku. Co do angielskiego forum to wątpię by mod się spodobał (Polska mowa!)
2. Troszkę nie rozumiem o co chodzi z tym powstaniem. Jeśli chodzi o bunt (duże podatki) to tak, a jeśli o rebelie lordów to nie.
Szkoda że nie ma kopalni soli jak w ośmiu królestwach, jeńców nisko opłacalnych wsadzałoby się tam i by pozyskiwaliby mi pieniądze.
A i mam pewien problem, wszystkich jeńców na raz nie mogę sprzedać bo mnie wywala.
Co do kopalni soli to pomyślę a co do sprzedaży wszystkich jeńców to się przyjrzę w najbliższym czasie.
Poza tym wrzucam małą aktualizację dla wersji 1.166 dodającą całkowicie nowe turnieje Windyplainsa i tymczasowo dodaję broń palną w sklepach + dostęp do rozwoju umiejętności.