Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wersja 1.017. Opinie  (Przeczytany 2312 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lord of nords

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wersja 1.017. Opinie
    « dnia: Maja 22, 2011, 11:39:57 »
    Wypowiedzcie się o wersji 1.017.

Offline Tykersky

• Użytkownik
    Odp: Wersja 1.017. Opinie
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 01, 2011, 17:11:34 »
    Ja sie nie wypowiem a podczepie sie troszke pod temat. Mianowicie, czy planowane sa jakiekolwiek nowe patche do OiM ( nie dzikie pola ) czy zostało to juz olane i producenci gry skupiają sie na Dzikich Polach ? Za przeproszeniem niezle w chuja zagrali z tym, stworzyli OiM bez multi niezle zbugowanego a po jakims czasie stworzyli " nowa gre " z multi i ja mam dac za sam multiplayer + kilka bajerów wzietych prosto z warbanda prawie 60 zl ! Chyba ich pojebalo. Samo OiM kosztuje 39 zł ktore niedawno kupilem. Nie wiem czy mam załowac zakupu, bo faktycznie dorzucil bym te 20 zł i i te dzikie pola bym miał.

Offline Lamarr

• Użytkownik
    • Znowu zacząłem grać...
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 01, 2011, 23:49:19 »
    Ja sie nie wypowiem a podczepie sie troszke pod temat. Mianowicie, czy planowane sa jakiekolwiek nowe patche do OiM ( nie dzikie pola ) czy zostało to juz olane i producenci gry skupiają sie na Dzikich Polach ? Za przeproszeniem niezle w chuja zagrali z tym, stworzyli OiM bez multi niezle zbugowanego a po jakims czasie stworzyli " nowa gre " z multi i ja mam dac za sam multiplayer + kilka bajerów wzietych prosto z warbanda prawie 60 zl ! Chyba ich pojebalo. Samo OiM kosztuje 39 zł ktore niedawno kupilem. Nie wiem czy mam załowac zakupu, bo faktycznie dorzucil bym te 20 zł i i te dzikie pola bym miał.

Miejmy nadzieje że nie olali (Chociaż mam Dzikie Pola) ale współczuje tym który mają OiM (podstawkę)

PS: Trochę się zbulwersowałeś

W Warbandzie znany jako Sujo

Tak samo w OiM:DP

Gram również w Chivalry:Medieval Warfare

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 02, 2011, 12:58:55 »
    No troche tak, bo jednak kupujesz gre za prawdziwe pieniadze a nie za worek kasztanów. Mysle ze OiM podstawka jest juz zapomniana przez tworcow gry, nie licze nawet na drobnego patcha..

Offline Lamarr

• Użytkownik
    • Znowu zacząłem grać...
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 02, 2011, 13:31:17 »
    No troche tak, bo jednak kupujesz gre za prawdziwe pieniadze a nie za worek kasztanów. Mysle ze OiM podstawka jest juz zapomniana przez tworcow gry, nie licze nawet na drobnego patcha..

Też tak myślę że już została zapomniana (szkoda)

Ale może jest jakieś 20% że będzie patch
    W Warbandzie znany jako Sujo

Tak samo w OiM:DP

Gram również w Chivalry:Medieval Warfare

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 02, 2011, 19:20:53 »
    Ale może jest jakieś 20% że będzie patch
    Mówię ci że, nie będzie żadnego patcha, twórcy skupili się na Dzikich Polach (i nad tym muszą pracować) a OiM to już gra licząca sobie 2,3 lata, więc po co robić patcha do OiM kiedy jest nowsze DP.
    PS.Na bank żadnego nowego patcha nie będzie.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord