Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dobrobyt  (Przeczytany 1502 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Karim

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dobrobyt
    « dnia: Maja 19, 2011, 12:27:25 »
    Witam, jestem władcą Słucka już od długiego czasu, reguralnie patroluje okolicę jednak jego dobrobyt nie przyrasta. Karawany przejeżdżają niedaleko miasta cały czas ale żadna z nich do mnie.
    Czy to błąd w grze, że dobrobyt nie rośnie ( od miesiąca czasu gry miasto jest bardzo biedne ), czy też ja coś źle robię? W mieście jak i sąsiedniej wiosce zakupiłem wszelkie budynki i doradców.
    Gra jest uaktualniona do najnowszej wersji.

Z góry dziękuję za pomoc.

Offline Sapanowski

• Użytkownik
    • Chwała sławetni bracia! Husarska Chorągiew rusza!
    Odp: Dobrobyt
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 05, 2011, 16:58:50 »
    Jesteś pewien, że wybudowałeś wszystkie budynki, albo rozbudowałeś te związane z karawanami, albo czy aby masz na pewno (bodajże tak się nazywał) Wójta w mieście? Czy tam... sołtysa...

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 05, 2011, 18:31:50 »
    Może musisz dać im więcej pieniędzy albo więcej czasu. Ja kiedyś dałem mojej wsi ok. 15k i dobrobyt przez 3 tygodnie wzrósł, a po 2 dniach już i tak nie było kasy. Choć strzegłem jej jak oka w głowie. Potem użyłem kodów wieś dostała 100k i wyładowałem ją narzędziami (aby zobaczyć czy to błąd) i nic się nie stało... a w innej wiosce dobrobyt rósł pomimo mojej interwencji.
    Spróbuj dać im jeszcze trochę kasy i zobacz w sklepie czy ta kasa ubywa.

Offline ProGrin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 30, 2011, 19:59:13 »
    Witam , może gram za mało ale wydaje mi się że wiosce niemożna dać pieniędzy , wiec z tąt moje pytanie , jak dac pieniądze wiosce lub miastu !!!!