Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Doświadczenie  (Przeczytany 2100 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czaro

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Doświadczenie
    « dnia: Maja 17, 2011, 20:04:44 »
    Jest jakiś sposób na szkolenie wojska?
    Zawsze brałem ludzi z gospody(konnice), ale chciałem zrobić sobie oddział składający się wyłącznie z konnicy z mojego królestwa. Problem polega na tym, że pierw trzeba ich wyexpić, a nie mam zamiaru napadać cały czas na wioski i bandytów, bo tylko z nimi będę miał szanse.  Na lordów to nie mam zamiaru jakąś zwykłą piechotą atakować, bo mnie rozgromią.
    Raz zauważyłem, że jak rozbiłem obóz to moje wojsko dostało expa, ale to było bodajże tylko 16 expa, więc to bardzo mało.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Doświadczenie
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 17, 2011, 20:10:58 »
    Inwestuj w umiejętność szkolenie.

Offline Czaro

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2011, 20:20:56 »
    Tak myślałem, że to jedyne rozwiązanie. Dzięki

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 18, 2011, 12:12:00 »
    Jak się uprzeć można też przeprowadzać sparingi w obozie szkoleniowym. Nie jest to oszałamiający trening ale te parę punktów to zawsze coś.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5