Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: mapy do multiplayer  (Przeczytany 1184 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dako1997

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    mapy do multiplayer
    « dnia: Maja 17, 2011, 15:21:23 »
    Witam
    Proszę o pomoc szukałem w internecie map do warbanda ,ale nie znalazłem. Grałem w multiplayera i spodobała mi się mapa helms deep czy ktoś zna link  z tą mapą

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: mapy do multiplayer
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 17, 2011, 15:24:50 »
    Po co chcesz ją ściągać skoro masz ją już na kompie? Jeżeli na niej grałeś, to pewne...
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline dako1997

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2011, 15:28:41 »
    nie mogę znaleźć w żadnym folderze i próbowałem założyć serwer ,ale tej mapy tam nie było.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 17, 2011, 15:33:51 »
    Znajduje się gdzieś w plikach w gry, niestety nazwy folderu nie pamiętam. Spróbuj poszukać dokładniej, pod nazwą maps.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 17, 2011, 15:39:43 »
    A wcale ze nie, wszelakie ściągnięte mapy znajdują się w "Moje dokumenty\Mount&Blade Warband\SceneObj" Tam znajdziesz pary plików, najłatwiej dodać je do gry poprzez zamianę nazwy pliku sco  na jakąś występującą w native oraz zamienieniu odpowiadającej mu linijki ze scenes.txt w folderze nativa na tą z odpowiadającego mapie pliku txt. Brzmi skomplikowanie ale nie kryje się za tym większa filozofia.
    PS. Typowemu zjadaczowi chleba takie mapy też nie potrzebne, no bo po co jak nie ma własnego serwera. A gdy ma wypadałoby zapytać się autora mapy o zgodę.