Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patch 1.139  (Przeczytany 3931 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bananson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Patch 1.139
    « dnia: Maja 16, 2011, 20:36:05 »
    Witam,

Dwie uwagi odnośnie dzisiejszego patcha. Nie wiem czy to tylko u mnie ale po dwóch szturmach na mury moi żołnierze nie mogą na nie wejść. Zatrzymują się praktycznie u szczytu drabin i dalej nie chcą iść. Może to akurat przypadłość miast na Krymie. Co więcej. Nie sprawiło mi problemu samemu wybić 200+ garnizonu. WTF? Kolejna rzecz to wzrosła mi chyba ilość żołnierzy ilu mogę posiadać w drużynie z ok 180 do 260. Tak o. Czy może ktoś potwierdzić że patch jest zwyczajnie zj*%^any?

Offline Alex3245

• Użytkownik
    Odp: Patch 1.139
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 16, 2011, 20:46:09 »
    Mogę Ci powiedzieć ,że mogłeś to napis w dziale Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola,a w singla jeszcze nie grałem :P

Offline Bananson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 16, 2011, 20:51:53 »
    Fakt, nie zwróciłem uwagi że jest dodatkowe sub forum. Jest trochę ukryte a ja sam dosyć świeży tutaj ;)

Offline Alex3245

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 16, 2011, 21:15:36 »
    Witam w tawernie :)

A co do gry,już pograłem i rzeczywiście niektórzy żołnierze zatrzymują się na szczycie drabiny i może nie byłby to duży problem ,ale blokują oni wejście innym.Na szczęście chyba to tylko na Krymie ,bo już jak oblegałem Twierdza Kowno to nic się nie działo.Zawsze można wysadzić mury :P.Także  mi się wydaje ,że obniżono poziom trudność bo padają wrogowie jak muchy,a ilość żołnierzy przynajmniej u mnie nie wrosła.

Offline Stalker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 17, 2011, 23:28:34 »
    Bez sensu! Zrobili patch i od razu z 96 mogłem wojska zatrudnić do 196 a zamki podbijam jeden z drugim.
    Albo cos skopali albo ąz tak obniżyli poziom
    Dodatkowo powiem że zniknął cąły mój szacunek ze starego sejwu z ostatniego patcha

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 18, 2011, 16:41:48 »
    Bez sensu! Zrobili patch i od razu z 96 mogłem wojska zatrudnić do 196 a zamki podbijam jeden z drugim.
    Albo cos skopali albo ąz tak obniżyli poziom
    Z tym się zgodzę.
    Dodatkowo powiem że zniknął cąły mój szacunek ze starego sejwu z ostatniego patcha
    Ciesz się, że wogóle działały ci sejwy se starego.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord