Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Brf Edit 0-8-9  (Przeczytany 1448 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grzyborro

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Brf Edit 0-8-9
    « dnia: Maja 10, 2011, 23:28:14 »
    Witam mam problem z powyższym programem , załączam zdjęcie i liczę że ktoś będzie w stanie pomóc

http://imageshack.us/f/545/problemna.png/

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    Odp: Brf Edit 0-8-9
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 11, 2011, 07:24:48 »
    Używaj OpenBRF'a zamiast tego crapu. Ciągle z nim jakieś problemy.

@down
    Niestety, nie szanuję programów jak historii i dla mnie to jest crap.
    « Ostatnia zmiana: Maja 11, 2011, 16:53:02 wysłana przez Make My Day »

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 11, 2011, 10:24:36 »
    Ten "crap" przez większość czasu był jedynym programem pozwalającym otwierać i modyfikować pliki brf. Gdyby nie on, większość modów na podstawkę (i wcześniejsze wersje beta) nigdy by nie powstała.

Fakt, jest to już przeżytek, który dawno odszedł na emeryturę i obecnie króluje znacznie lepszy i wygodniejszy OpenBRF, trochę szacunku wobec dawnego króla by się jednak należało...

Offline Grzyborro

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 11, 2011, 14:41:29 »
    Właśnie to się pojawia problem....robię w domowym zaciszu własną modyfikację na potrzeby moich historycznych marzeń .
    walczę ostatnio z wstawianiem modeli pancerzy do gry. Wzoruję się tutorialem osoby która wypowiedziała się powyżej ,czyli Daedalusa. Problem jest taki że openBrf jest trochę inny i zatrzymałem się w miejscu.

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 11, 2011, 17:14:37 »
    OpenBRF jest przede wszystkim łatwiejszy w opanowaniu, jednocześnie posiadająć znacznie więcej opcji. BRFEdit był fajny, ale na początku. Wiadomo - ewolucja :)
    Przerzuć się na OpenBRF a nie będziesz żałować. Poza tym łatwiej uzyskać pomoc korzystając z tego programu, ponieważ większość moderów właśnie jego używa i żyć bez niego nie może :P