Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z połączeniem się z serwerem  (Przeczytany 1772 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oswiecony

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z połączeniem się z serwerem
    « dnia: Maja 08, 2011, 14:03:54 »
    Witam, mam orginalnego M&B warband na steamie. Na początku nie miałem z grą żadnych problemów. Pewnego razu po wybraniu postaci do multiplayera  pojawił się komunikat " Błąd   Nie można połączyć się z serwerem " ,który od tamtej pory wyświetla mi się przy każdej próbie.
    Myślałem na początku ,że to jakiś problem z serwerem, a że grywam rzadko bo na moim komputerze warband nie działa i gram od starszego więc  nie miewam okazji grać za często. Szukałem rozwiązań na ten problem w googlach ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Za pewne ktoś miał i zwalczył ten błąd także chciałbym by podzielił się wiedzą jak to zrobić. Kupiłem warbanda tylko i wyłącznie dla multiplayera i mam nadzieję ,że żeby zagrać nie będę musiał znowu kupować.
    Z góry dziękuję za pomoc.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem z połączeniem się z serwerem
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 08, 2011, 15:06:11 »
    Wyświetlają ci się normalnie wszystkie serwery?

Offline Oswiecony

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 01, 2011, 08:30:19 »
    Serwery mi się w ogóle nie wyświetlają pojawia się tylko komunikat i pusta lista.
    Przepraszam za bardzo długą nie obecność i porzucenie tematu ale z powodu ogromu kont e-mail co za tym idzie kont i haseł zapomniałem hasła do mojego konta. Przypadkowo znalazłem login i hasło na karteczce.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 10, 2011, 18:55:19 »
    Firewall nie blokuje ci przypadkiem Warbanda?

Offline Oswiecony

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 22, 2011, 23:38:07 »
    nie, wszystko wcześniej dobrze działało. Przestało tak w sumie nie wiadomo czemu.