Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemik  (Przeczytany 1121 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mordaler

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problemik
    « dnia: Maja 07, 2011, 19:18:38 »
    Mianowicie. Kupiłem OiM w TopSellerze i na okładce pisze edycja rozrzerzona. Niby w autorunie mam materiały dodatkowe ale nie działają. Kiedy odpalam je manualnie każdy z nich jest pustą ikonką ważącą 0kb. Miałem nadzieję, że w pudełku bedą Dzikie Pola ( multi). Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?

Offline banan1025

• Użytkownik
    • pogromca Łukaszenki
    Odp: Problemik
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 07, 2011, 21:16:14 »
    Niestety, kupiłeś zwykłe OiM nie posiadające trybu multi. Dzikie Pola kosztują 80 zł w sklepie lub ok. 60 zł na steamie(brak wersji PL). Co do materiałów dodatkowych, to chyba było tylko parę artworków i obrazków... nic ciekawego.
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline tomi90

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 07, 2011, 21:29:28 »
    banan1025 ma racje dałeś się zrobić.
    To co masz zrobić dziś zrób jutro...będziesz miał dzień wolny.

Offline Mordaler

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 08, 2011, 12:55:15 »
    Jakoś to przeżyje.  Artworki chyba nie są mi do życia potrzebne. A dzikie pola zawsze można dokupić osobno. W każdym razie dzięki za odpowiedź.