1: Wiejska dyskoteka czy koncert w filharmonii? Dyskoteka
2: PKS czy PKP? Jeszcze nie korzystam
3: Ich Troje czy Backstreet Boys? To drugie, bo nie znam, a pierwsze znam i uszy pękają
4: Wielkie miasto czy wieś? Miasto, bo przyzwyczajony.
5: Bezmyślny FPS czy gra logiczna? FPS, bo w takich grach myślę więcej niż przeciętny gracz, aczkolwiek logicznymi nie gardzę
6: Dlaczego większość skrótów jest trzyliterowa? zapytajcie tego pana w kroczu
7: Jakość czy ilość? zależy w czym, ale jakość
8: Ulubiony superbohater? nie bawię się w to
9: Najdziwniejsze słowo, jakie udało Ci się usłyszeć? nie pamiętam :d
10: A zdanie? ownisz suty
11: Gdybyś był postacią z RPG jak wyglądałaby Twoja karta postaci? Pijaczyna, napalony berserker, w miejscu gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ma ratowanie kobiet
12: Czy jesteś erotomanem? tak, mam 14 lat i szukam słodkiej partnerki. -.-
13: Komu bije dzwon? pan w kroczu wie znów
14: Wikipedia czy Nonsensopedia? Nonsensopedia, wiki to ględzenie :F
15: Dlaczego większość najaktywniejszych tematów pochodzi z subforum "Offtopic"? trollz, spamerz, funny playerz
16: Co sądzisz o słowie "zapodawać"? kojarzy mi się z łysymi karkami, burakami, gburami
17: Ulubiony Smerf? wolę klakiera
18: A Gumiś? nie pamiętam jak się te gnoje nazywały, w każdym razie jakiś z pokaźnym bicepsem, był taki
19: Co wg. Ciebie się stanie 21 grudnia 2012? będę sprzątał przed świętami
20: Najgłupszy opis GG jaki w życiu widziałeś? nienawidzę cię s*ko kiedy masz mojego chlopaka w objeciu bo wtedy trzymasz moj swiat... - co za cep ma swiat w jakims frajerze ktory robi jej dzieci i tyle?
21: Motto, jakim kierujesz się w życiu? Hehe, po łbie im!
22: Fantasy czy science-fiction? Fantasy, Star Trekami nigdy sie nie interesowałem
23: Tamtam, tatatamtam, tatatamtam, tatatamtam - aha
24: Lenin czy Stalin? Nikt
25: Wierzysz w życie pozaziemskie? Agnostyka
26: Gdy grasz w szachy/warcaby wolisz grać białymi czy czarnymi? Czarne, bo są słitaśniejsze
27: Czy miałeś kiedyś uczucie Deja Vu? ta
28: Czy miałeś kiedyś uczucie Deja Vu? ta
29: Czy uważasz że któreś z tych pytań zawierało jakieś podteksty? nie chce mi się przypominać, co to znaczy, warcaby mi zalatują 'czy jesteś rasistą'
30: Twój stosunek do emo? lubię się z nich nabijać i doprowadzać do rozpaczy
31: A do bL0g0w1c23K? nawet mnie nie interesują
32: Wiesz co to są Bakłażany? takie czarne coś
33: A Rabarbar? UWIELBIAM TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rośnie u mnie na działce.. jak miałem 7 lat to na hardkorowego koksa przypimpowałem szczęki, bo bez cukru wżarłem
34: Ulubiony kot (kolor, rasa, konkretny osobnik, co tylko chcesz :) )? perski, bo jedyny jakiego znam, moja ciotka ma
35: Jaki jest sens życia? robić dzieci, karmić bachory, chlać, grać, płakać, walić brechty i inne rzeczy
36: Ulubiona potrawa z jajek? jajka XDD z majonezem
37: Ulubiony rodzaj orzecha? takie duże i okrągłe
38: Ulubiona drużyna piłkarska? Madrid
39: Rozwiń skrót CWKS. cebula w koszu siedzi
40: Ulubione narzędzie mordu? nigdy nikogo nie mordowałem, test na psychopatę?
41: Doda czy Mandaryna? żadna, bo obu nie lubię i to mi zalatuje 'pustak czy pustak?'
42: Ulubiony miś? mam takiego małego niebieskiego :p
43: Dlaczego zUo rulezuje? bo szatan ma lepsze staty niż anioł
44: Dlaczego czarne nie jest białe? bo tak se ktoś wymyślił
45: Ulubiona rasa z fantasy? ork, bo elfy to pedały :p
46: FrEaK czy l33t? l33t bo tylko to znam
47: 50 złotych jako niespodzianka czy stówa, gdy obiecują 200? 50
48: Trzy rzeczy które zabrałbyś na bezludną wyspę? motorówka, żarcie i picie ciepłowytrzymałe, mapa
49: Ulubiony smak czekolady gorzka
50: Ulubiony Pokemon? pikachu, bo tylko tego znam i zawsze dawał każdemu w tyłek
51: Ideał kobiety? mądra, niebrzydka i nie ładna,
52: Wyobraź sobie, że przez tydzień masz boską moc (jak Bruce ;-) ). Co przez ten czas zrobisz? Zezwalam na ciąganie tabaki od 14 lat, mam najlepszy komputer i najszybszy internet, wszystkie gry, wielki dom, dużo kasy w sejfie, nieśmiertelność na włączanie i wyłączanie, napój na młodość i piękność
53: Przyjmijmy, że we wszystkich tematach na forum są nowe posty. Który temat sprawdziłbyś najpierw? warband multiplayer, mój temat powitalny,
54: Hot-dog czy hamburger? hamburger
55: Możesz dopisać 11 przykazanie do dekalogu, jak ono by brzmiało? wszystkie poprzednie przykazania są totalną głupotą, a ty w to nie wnikasz, bo i tak je nagminnie łamiesz
56: Twój nick na kurnik.pl (jeśli masz ;) )? nie mam
57: Sierp i młot czy czerwona gwiazda? TYŚ MIĘ OD STALINOWCÓW?
58: Jaki masz dzwonek i tapetę (motyw) na komórce? nie mam komórki, bo mi wpadła w śnieg
59: Określ Siebie w trzech słowach. dowcipny, dwulicowy, brzydki
60: Od czego może boleć język? żarcia pestek tak jak ja teraz robię, później cierpki
61: Pip? po jakiemu to
62: Reggae polskie czy zagraniczne? polskie i marley
63: Co byś zrobił, gdyby po przebudzeniu się okazało, że jesteś jedynym człowiekiem na świecie (inni zniknęli)? zabiłbym się
64: Twój idol? sam sobie jestem idolem
65: Co byś zrobił, gdyby po przebudzeniu stało się takie coś jak z filmu "Dnia Świstaka", czyli cały dzień od początku? zabiłbym się
66: Co byś zrobił, gdybyś mógł cofnąć czas? zabiłbym się
67: Jak by to było, gdyby Ciebie nie było (na tym świecie)? zab... niee wiem xd
68: Co byś zrobił z 1.000.000$? komputery, internety, gry, wsparcia dla forów, coś dla rodzinki i dla siebie, zostawiłbym część, a przede wszystkim rozmnażał w banku
69: Co by było, gdyby forum M&B nie było? byłoby inne
70: Gdybyś miał umrzeć, a przed śmiercią mógł wykonać tylko jeden telefon - do kogo byś zadzwonił? na 0 700, że mają na bani
71: Gdyby się okazało, żę święty Mikołaj ni istnieje, to co byś zrobił? -.-
72: Co byś zrobił, gdybyś po przebudzeniu zauważył że jesteś... kobietą? zabiłbym się
73: Co by było, gdybyś miał 40 GB RAMu? ;p ciekawe rzeczy
74: Znasz śp. Lodówę Center? aha
75: Co by było, gdyby nie było głupich pytań? nie odpowiadałbym tu na kilkanaście pytań
76: Na jakich forach (lub tym podobnych) bywasz, oprócz tego? o grach, fanowskich dot. książek,
77: Czy byłbyś gotów zabić człowieka? nie wiem, w obronie własnej..
78: Jeśli tak, w jakiej sytuacji? gdyby wszedł mi na chatę z zamiarem aj kil ju lub chciał zabić kogoś bliskiego
79: Najpiękniejsza kobieta na świecie to... nie wiadomo i zależy od gustów
80: Gdybyś mógł być zwierzęciem, jakim chciałbyś być? ćmą, krótko bym się męczył
81: Najpiękniejsza/najlepsza/naj ogólnie rzecz, jaką zrobiłeś w życiu? fap fap
82: Samotność czy grupa? grupa
83: Jak powstał świat? co będzie za 200 lat?
84: Najważniejsze dla Ciebie w życiu jest... nie wiem
85: Najdziwniejsze miejsce, w którym zdarzyło Ci się zasnąć? pociąg, na 10 minut się zdrzemnąłem, ale się dłużej nie dało
86: Co rozumiesz przez słowo "miłość"? bronienie kogoś, uważanie za swój pępek czy oko, obiekt do wydania potomstwa
87: W co wierzysz? agnostyk
88: Czy jesteś przesądny? w nocy zaczynam wierzyć we wszystko xd
89: Najpiękniejszy dzień w Twoim życiu? nie wiem
90: Kilka słów od Siebie. słów słów słów
91: Najpiękniejsza kobieta na forum? phi
92: Ulubione zwierzę? świnka morska
93: Najważniejsza data w historii ludzkości? 1945, faszystowska machina podupadła i oby nie wróciło coś podobnego.. to już serio piszę
94: Wymarzony zawód? żaden
95: Znasz kogoś z forum w "realu"? nie
96: Mężczyzna czy kobieta? kobita
97: Rzeczy, które chcesz zrobić w życiu, aby móc umrzeć z poczuciem, że wykorzystałeś życie maksymalnie. chlać, seksić się, tabaczyć, ujarać, skoczyć ze spadochronem z wieżowca, odbyć przejażdżkę po całym świecie swoim autem (moje marzenie)
98: Co sprawia że płaczesz? wolałbym nie wymieniać prywatnych aspektów mojego życia
99: Oceń w kilku zdaniach świat. brudny, nieprzyjazny, wszędzie wilkiem patrzą, chcą ci spuścić wpier*ol, a przy tym cieszący, sprawiający, że jesteś w euforii.
100: To już jest ostatnie pytanie, jakie zadam w ankietach, przynajmniej przez długi czas (to jest setna pytanie na liście wszystkich moich). Jakaś refleksja na temat moich ankiet?