Pierwszy raz gram w Warband i nie za bardzo mi wychodzi :P więc mam kilka pytań:
1.Wysłałem swojego towarzysza na jakąś misje żeby się dowiedział coś o królestwie Veagirów, ale kiedy przyszedł powiedział że "....resztę zostawiam na piśmie" czy jakoś tak, no ale gdzie jest to pismo?
2.Gram kobietą :D i jak wygląda sytuacja z małżeństwem? Mam się ożenić z jakąś Ledy? Trochę to dziwne :P
3.W zwykłym M&B podczas jazdy na koniu normalnie mogłem trafiać przeciwników bronią jednoręczną ale tutaj za nic nią nie mogę trafić w przeciwnika :/ mam długość broni ok. 105, jakaś rada jak ich trafić? :)
EDIT
4.Szukam jednej Lady i jej brat mówi że jest w zamku którym jestem ale jej nie widzę :/ byłem w środku zamku i na dworze ale jej nie ma.
EDIT 2
Dobra już wiem trochę co i jak i że średniowiecze nie jest tolerancyjne :/ więc inne pytanie:
5.Czytałem że żona o dobrym charakterze może doprowadzić do połączenia się mojego królestwa i królestwa z którego pochodzi, skoro w średniowieczu nie ma tolerancji to gdzie jest opis charakteru Lordów?